Meer info over release Demigod bekend

Demigod, de actie/strategiegame van Gas Powered Games, werd onlangs nog uitgesteld. De ontwikkelaar heeft inmiddels informatie vrijgegeven over het verdere verloop naar de release.

Er zullen drie beta’s verschijnen; de eerste zelfs al volgende maand. Deze is voor pre-orderende gamers, maar zal niet echt een leuk speelbare game bieden. Deze beta is als enginetest bedoeld. In oktober verschijnt beta 2, waar de nadruk op feedback van spelers ligt. Beta 3 verschijnt in december en zal waarschijnlijk een public beta zijn, waar iedereen een beetje van de game kan proeven. Voor januari staan de laatste tests gepland en als alles goed gaat, zal in februari de game in de winkels liggen.

Demigod is gebaseerd op een populaire mod voor Warcraft 3, genaamd Defense of the Ancients. In deze mod speel je niet een leger, maar een enkele unit met verschillende superkrachten die je kan levelen door andere monsters te verslaan. Demigod werkt ongeveer over hetzelfde: je bestuurt een gigantisch monster zoals een wandelend kasteel. Als monster kan je je volledig richten op je eigen krachten om vijanden in de pan te hakken, of je kunt andere units dingen om je heen laten bouwen ter ondersteuning. De game draait grotendeels om de multiplayer, waar spelers kunnen strijden en samenwerken, met een singleplayer om spelers te trainen voor het echte werk.

Demigod zal medio februari 2009 voor de PC verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren