Demo en DLC voor Demigod in de planning

De release van Demigod ging niet helemaal als gepland; door miscommunicatie verscheen de game iets te vroeg in enkele winkels en een gekopieerde versie van de game bracht een onverwacht aantal spelers met zich mee, waardoor de grotendeels nog niet eens gestarte servers van de game de speelervaring er niet beter op maakten.

Nu dit allemaal zo’n beetje achter de rug is, begint het team achter de game voorzichtig over de toekomst praten. Zo komen er binnenkort twee nieuwe Demigods voor de game en zal ook de geplande demo niet al te lang meer op zich laten wachten.

Ontwikkelaar Gas Powered Games, die we vooral kennen van de Dungeon Siege reeks en RTS Supreme Commander, gaat elementen uit het RPG en RTS genre combineren in een recentelijk onthuld project, genaamd Demigod. Demigod is gebaseerd op een populaire mod voor Warcraft 3 genaamd Defense of the Ancients. In deze mod speel je niet een leger, maar een enkele unit met verschillende superkrachten die kan je levelen door andere monsters te verslaan.

Demigod werkt ongeveer over hetzelfde: je bestuurt een gigantisch monster zoals een wandelend kasteel. Als monster kan je je volledig richten op je eigen krachten om vijanden in de pan te hakken, of andere units dingen om het heen laat bouwen ter ondersteuning. De game draait grotendeels om de multiplayer, waar spelers kunnen strijden en samenwerken, met alleen een singleplayer-mode om spelers te trainen voor het echte werk.

Lees voor meer informatie over Demigod ook eens onze Fast Forward!

Demigod verschijnt op 14 mei voor de PC.

 1.   
  Kevinsmith's avatar

  Demo? sweet! moet ik proberen ๐Ÿ˜€

 2.   
  Menyz0r's avatar

  lol succes ๐Ÿ˜› , deze game is vaker gedownload dan gekocht hehe ๐Ÿ˜›

 3.   
  )GN(-Erik's avatar

  Ik ga eerst dan wel die demo proberen, om te kijken of het wat is ๐Ÿ™„

 4.   
  meller14's avatar

  de game is niet zoveel aan ๐Ÿ˜ฎ