Sony’s doel voor fiscale jaar 2008 is winst

Sony heeft op een conferentie genaamd de Sony Business Review bekend gemaakt dat haar uiteindelijke doel voor het fiscale jaar 2008 is om winst te maken. Dit bleek uit een slide die Hirai, de CEO van Sony Computer Entertainment, gebruikte in een presentatie op de genoemde bijeenkomst.

We kunnen dus verwachten de diensten van Sony beter worden in de komende tijd in een poging om meer inkomsten te genereren. Enkele voorbeelden van deze verbeteringen zijn een zoekfunctie in de PlayStation Network Store, een service die dagelijks nieuws je huiskamer inbrengt via de PlayStation 3 en de mogelijkheid om films te downloaden via de console. Deze laatste dienst wordt deze zomer verwacht in de VS en staat op een later tijdstip ook gepland voor Europa en Japan.

 1.   
  nickykolkie's avatar

  sony kan het wel ๐Ÿ˜‰

 2.   
  ricklolps3's avatar

  sony kan het wel ๐Ÿ˜‰

  zeker weten hihi ๐Ÿ™‚

 3.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  Juist…

 4.   
  darkone's avatar

  Nieuws service en films downloaden? Wat heb ik daar nou aan op een PS3! Het gaat toch om de games en al die extra onzin eromheen is wat mij betreft maar bijzaak. Films download ik wel op de pc en op nieuws zit ik niet te wachten als ik een console aanzet!
  Aan al die kreten op die slide hebben gamers niet zo veel.

 5.   
  jesse888's avatar

  lukt ze vast wel
  ๐Ÿ˜‰

 6.   
  WhySoSerious?'s avatar

  lijkt me ook wel logisch dat ze winst willen maken ๐Ÿ˜†