NBA Live-abonnement tijdelijk in prijs verlaagd

Onder de naam “Deal of the Week” verlaagt Microsoft elke week de prijs van één Xbox Live download. Deze week is de prijs van het NBA LIVE 365-abonnement verlaagd. Het abonnement geeft gebruikers van NBA Live 09 dagelijkse updates van allerlei statistieken van NBA-spelers. Normaal kost het abonnement 800 Microsoft points, maar deze week is het voor een prijs van 560 punten verkrijgbaar. Dit is een korting van 30% op de normale prijs.


NBA Live 09 is de nieuwste telg in de NBA Live-serie. De grote vernieuwing van het spel, genaamd Dynamic DNA, zorgt ervoor dat de gebruiker inzicht heeft in de statistieken van de NBA-spelers. Het NBA Live 365 abonnement zorgt ervoor dat deze statistieken elke dag geupdate worden. Verder bevat het spel een multiplayer modus en kunnen gespeelde matches teruggekeken worden.

NBA Live is verkrijgbaar voor de PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii.

  1.   
    Mustiej's avatar

    Heeft elke spel zijn eigen xbox live? 😕
    Het is toch gewoon xbox live die je koopt waarbij je bij ALLE spellen live kan?

  2.   
    Alfa Warrior's avatar

    Klopt 1 live = voor alles maar lees nou wat hierboven staat:

    Gamersnet schreef, "Het abonnement geeft gebruikers van NBA Live 09 dagelijkse updates van allerlei statistieken van NBA-spelers."

    En hiervoor moet je dus extra betalen 😛

  3.   
    R1chardTM's avatar

    Mustiej schreef, "Heeft elke spel zijn eigen xbox live? 😕
    Het is toch gewoon xbox live die je koopt waarbij je bij ALLE spellen live kan?"

    Anders lees je het bericht eens door. 😛 Het gaat om een abbo voor een spel en dat is dus iets anders dan Xbox Live. Bijvoorbeeld voor een Xbox 360 MMO moet je ook apart betalen.

  4.   
    Mrn.'s avatar

    Dit is toch iets zoals dat Adidas gedoe bij FIFA 09? Maar waarom moet je hier voor betalen :O? Dat Adidas gedoe bij FIFA 09 is toch gewoon gratis? Dan zou ik het gek vinden dat je hier voor moet betalen.

  5.   
    Machtaman's avatar

    marintje schreef, "Dit is toch iets zoals dat Adidas gedoe bij FIFA 09? Maar waarom moet je hier voor betalen :O? Dat Adidas gedoe bij FIFA 09 is toch gewoon gratis? Dan zou ik het gek vinden dat je hier voor moet betalen."

    Het kost veel werk, om dagelijks van elke speler zijn statistieken te veranderen.( ik weet schreef het verkeerd)
    Voor fifa helemaal ze hadden toch 15.000 spelers ofzo?