Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Alone in the Dark Eden Trailer

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Alone in the Dark is verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PlayStation 3-versie zal in de herfst volgen. In deze trailer worden we belaagd met mysteries, griezelige personages en bloedzuigende vleermuizen…

 1.   
  Capp's avatar

  Gewoon een gruwelijk goed spel 😀

 2.   
  Silverblade's avatar

  Die trailer is zooo vet!!!!! 8)

 3.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ja idd

 4.   
  Xiquzor's avatar

  sh*t, wat is dit vet!!

 5.   
  Darkknight's avatar

  uber vet