Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Alone in the Dark Epilogue Trailer

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Alone in the Dark is verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PlayStation 3-versie volgt op 14 november en van deze versie krijgen we een epiloog te zien in deze nieuwe trailer.

 1.   
  )GN(-Erik's avatar

  Denk dat ik de pc versie toch maar een keer moet proberen. De game heeft namelijk volgens mij een best wel spannend meeslepend verhaal en dat moeten games altijd hebben anders zijn ze niet leuk 😛

 2.   
  Rickass93's avatar

  Dit moet je denk ik niet doen als je een avondje alleen thuis bent. 😳

 3.   
  /DareDevil's avatar

  Ik dacht dat Alone in the dark best wel bagger was. Ik vraag me af hoe ze die besturing zo hebben kunnen verkloten en die gast die je speelt zeg om de 5 sec FUCK

 4.   
  -050- Critical's avatar

  Bommeltje schreef, "Ik dacht dat Alone in the dark best wel bagger was. Ik vraag me af hoe ze die besturing zo hebben kunnen verkloten en die gast die je speelt zeg om de 5 sec FUCK"

  ik vind em anders zeer leuk:P

 5.   
  TERRORJ's avatar

  Ten eerste al een shit Trailer 😛 En ten tweede lijkt hij mij niksaan, beetje zo van muwah 👿 😉