Prijsvraag: Alone in the Dark: Inferno

In Alone in the Dark speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide review van de Xbox 360-versie. De PlayStation 3-review kun je zeer binnenkort verwachten.

Alone in the Dark is reeds verschenen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. De PlayStation 3-versie, die de subtitel ‘Inferno’ zal dragen, zal op 14 november verschijnen.

In samenwerking met Atari mogen we vijf exemplaren van de PlayStation 3-versie weggeven aan degenen die het correcte antwoord weten te geven op de volgende vraag:

In welk jaar kwam de eerste Alone in the Dark-game uit?


Stuur je antwoorden naar Inzendingen op of na woensdag 19 november 2008 komen helaas te vervallen. Vergeet hierbij niet je naam en natuurlijk je adres te vermelden. De winnaars worden bekend gemaakt in een nieuwsbericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Succes!

 1.   
  Lashrom's avatar

  Verzonden ! ๐Ÿ™‚

 2.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  Geweldig! Een vraag waar je bijna geen moeite voor hoeft te doen. Het antwoord staat immers al in de omschrijving ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜† lol

 3.   
  123cheatnowdotnl's avatar

  en verstuurd ๐Ÿ˜›

 4.   
  NightHawk's avatar

  Easy! Hoop dat ik eens win!

 5.   
  ps3 gek's avatar

  Wow! 5 exemplaren, Ik ga maar weer eens meedoen ๐Ÿ˜›

 6.   
  Justdoit's avatar

  Ik heb ook maar eens meegedaan.
  Kijken of ik (alweer) wat win ๐Ÿ˜›

  * jojomeister; lekker snugger om dat te zeggen -.-

 7.   
  Sarge's avatar

  als ze nu nog eens wat PC-games weggeven dan doe’k eens mee ๐Ÿ˜€

 8.   
  game_expert's avatar

  Verstuurd 8)

 9.   
  Fawaka-W's avatar

  ik skip deze , te eng voor mij :p
  hehe

  succes de rest

 10.   
  7lotus94's avatar

  Jammer dat ik geen PS3 heb, want dit is wel een hele makkelijke ๐Ÿ™‚