Nieuw beeldmateriaal Alone in the Dark toont vurige mogelijkheden

In een nieuw informatief filmpje toont een medewerkster van Eden Games de mogelijkheden van vuur in de game Alone in the Dark. Vuur zal een prominente rol spelen in deze game en zal ook een eigen leven gaan leiden. Zo zullen er verschillende verbrandingsstadiums zijn en zullen verschillende voorwerpen anders branden. Ieder vuur zal zijn eigen schaduw hebben en als je verschillende voorwerpen in brand steekt zul je je pad kunnen verlichten of er andere objecten mee kunnen aansteken. Wees gerust: je zult in deze game brandende voorwerpen automatisch laten vallen. En onthoud: vuur is niet de enige vijand in deze game…

In Alone in the Dark: Near Death Investigation speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark: Near Death Investigation zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PS3-versie zal in de herfst volgen.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Ziet er heel vet uit!

 2.   
  ckerigon's avatar

  is overduidelijk geen filmpje van de wii versie :p

 3.   
  Xtremie's avatar

  Deze ga ik halen 0.o

 4.   
  SnKa's avatar

  guttegut, dat las ik al in de PCGameplay

 5.   
  Darkknight's avatar

  volgens mij het tempo van resident evil 1 >< je moet 5 min wachte voor zo;n deur eruit is

 6.   
  Blackdragon1980's avatar

  Ziet er goed uit ben benieuwd naar het uiteindelijke resultaat maar als de ontwikkeling zich zo doorzet kan het wel eens een behoorlijk verrassend goede game worden.

 7.   
  Peter Stout's avatar

  SnKa schreef, "guttegut, dat las ik al in de PCGameplay"

  Ja die valt inderdaad lekker snel in je brievenbus. Maar inderdaad, je las het, maar nu zie je het ook.

 8.   
  JonsoN's avatar

  Ziet er goed uit… vooral dat alles op den duur uit elkaar valt..:)