Demo Alone in the Dark nu al vertraagd

De aankondiging van een demo van Alone in the Dark is pas enkele uren oud, of er wordt alweer gemeld dat de demo vertraging oploopt. Op dit moment staat naar verluidt alleen een Xbox 360-demo in de planning die rond de launch van de game, op 20 juni, moet verschijnen. Of en wanneer er demo’s verschijnen voor de PC en PlayStation 3, is onbekend.

In Alone in the Dark: Near Death Investigation speel je Edward Carnby, de held van het eerste deel uit 1992. Het nieuwe deel speelt zich af in Central Park. Dat is niet zomaar een park, nee, een park dat gerust een stad genoemd mag worden, compleet met dierentuinen, theaters, restaurants, noem maar op. Edward Carnby belandt op de een of andere manier in Central Park, waar hij onvoorzien deel neemt aan een groot onderzoek naar paranormale activiteiten.

In de game zal de nadruk niet meer liggen op het avontuurelement, maar meer op de actie, zoals ook bij Resident Evil 4 is gebeurd. Je zal in de game dus meer moeten schieten en er zullen meer vijanden zijn die op je afstormen om je te doden. Natuurlijk is het avontuurelement niet helemaal weg, je zult nog steeds veel moeten onderzoeken, nu alleen veel grootschaliger, omdat de omgeving enorm is uitgebreid met de capaciteit van de huidige next-generation consoles.

Lees ook onze uitgebreide preview.

Alone in the Dark: Near Death Investigation zal op 20 juni verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox 360 en Nintendo Wii. Een PS3-versie zal wellicht iets later volgen.

 1.   
  RinusReetRidder's avatar

  Die demo is nu al net zo erg als de game zelf wat uitstellen betreft. ๐Ÿ˜›

 2.   
  ps3 gek's avatar

  RinusReetRidder schreef, "Die demo is nu al net zo erg als de game zelf wat uitstellen betreft. ๐Ÿ˜› "

  Was te verwachten. ๐Ÿ˜† Ik zag de aankondiging staan en bleef nog maar even rustig ๐Ÿ˜›

 3.   
  xizaaR's avatar

  Het verbaast me niks er zou wel weer een foutje in zitten ๐Ÿ˜‰

 4.   
  VanishNL's avatar

  jammer dat ze nu al geen eens meer alle demo’s op de eerder gezegde tijd kunnen leveren maarja we moeten allang blij zijn dat ze ook nog demo’s maken. maar dit is niet echt een game voor mij dus mij stellen ze niet echt teleur ๐Ÿ˜‰

 5.   
  B–T–B-8's avatar

  dat is snel

 6.   
  Bakura's avatar

  Wat een tegenvaller.