Eidos zwijgt over Thief 4, maar ontkent ook niets

Eidos heeft niet gereageerd op de geruchten dat er een nieuw Thief-deel in de maak is. Deze geruchten werden gevoed door het feit dat Eidos Montreal aankondigde met een tripple-A titel bezig te zijn dat begint met de letter T. De conclusies werden definitief getrokken toen Stephane D’Astous van deze studio de karakteristieke T uit de titel van Thief gebruikte op de voorzijde van van zijn facebook-profile. Eidos heeft weliswaar nog geen verklaring uit doen gaan, maar ontkend is het in ieder geval niet.

Het laatste deel van Thief stamt inmiddels alweer uit 2004. GamersNet reviewde toen deze game en de review kun je hier lezen.

  1.   
    RinusReetRidder's avatar

    Thief was toch best bijzonder. Nieuw deel zou leuk zijn. ๐Ÿ™‚

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Thief was echt ownage ๐Ÿ˜† , ik vond hem stiekem zelfs leuker dan MGS en Splinter Cell ๐Ÿ˜‰ Maar niks owned de Paris-Nice (met trein) level uit Pandorra Tomorrow ๐Ÿ˜€

  3.   
    Hitman047's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Thief was echt ownage ๐Ÿ˜† , ik vond hem stiekem zelfs leuker dan MGS en Splinter Cell ๐Ÿ˜‰ Maar niks owned de Paris-Nice (met trein) level uit Pandorra Tomorrow ๐Ÿ˜€ "

    Mee eens, maar thief ruled wel. Een nieuw deel wordt sowieso vet! 8)

  4.   
    Tadao's avatar

    Hitman047″][quote=”)GN(-Erik schreef, "Thief was echt ownage ๐Ÿ˜† , ik vond hem stiekem zelfs leuker dan MGS en Splinter Cell ๐Ÿ˜‰ Maar niks owned de Paris-Nice (met trein) level uit Pandorra Tomorrow ๐Ÿ˜€ "

    Mee eens, maar thief ruled wel. Een nieuw deel wordt sowieso vet! 8)

    [/quote]

    tenzij ze het verknalle(je weet maar nooit)
    misschien komt EA op laatste moment aan ommet te verpesten xD

  5.   
    Xtremie's avatar

    Ik hoop echt dat er een nieuw deel komt dat zou geweldig zijn! ๐Ÿ™‚