Square Enix verkoopt verrassingsbundel

De kerst komt er weer aan, en dat betekent dat er een gigantisch aantal aanbiedingen op het internet verschijnt. En hoewel veel van die sales komen van partijen als Steam en GOG, voegt uitgever Square Enix zich graag bij dat rijtje, zij het op een ietwat ongebruikelijke manier. Het bedrijf introduceert namelijk de Holiday Surprise Box: voor 9,99 dollar (6,49 euro) ontvang je games die samen (in theorie) 80 dollar – ongeveer 52 euro – waard zijn.

De verrassingsbundel is tot 20:59 uur (Nederlandse tijd) op 17 december verkrijgbaar. Pas om 21:00 uur op diezelfde dag maakt Square Enix de inhoud ervan bekend, dus het is en blijft een gok als je deze bundel koopt. Square Enix zelf zegt slechts dat het gaat om de ‘spannendste digitale pc-titels’ die de ontwikkelaar heeft uitgebracht. Daaruit blijkt dus dat console-gamers buiten de boot vallen wat betreft de Holiday Surprise Box.

Wat denken jullie: gaat deze verrassingsbundel zijn geld waard zijn? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  yannick_TXL's avatar

  ik ga er niet op gokken, voordat ik allemaal indie troep binnne krijg, en ik me pc bijna niet meet aanraak, met een ps4, xbox one en ps3 voor me

 2.   
  Glenn Lambrix's avatar

  Leuke manier van verkopen. Neem aan dat de kwaliteit toch wel goed genoeg is, niet het beste, maar gewoon om lekker te gamen.

 3.   
  RikZonderC's avatar

  Hmmmm…

  Ziet er interessant uit.
  Heeft iemand een idee welke games deze bundel zou kunnen bevatten?

 4.   
  evilbobo's avatar

  Vorig jaar: Thief – The Master Thief Edition, The Last Remnant, Murdered: Soul Suspect, Lara Croft and The Guardian of Light, Deus Ex – The Fall en Nosgoth Founders – Warlord Pack. Verwacht hetzelfde caliber met misschien een hitman erbij.

 5.   
  Bram_M99's avatar

  Leuk dat ze dit doen, volgens mij kunnen ze er wel aardig wat leuke en goede titels in stoppen.

 6.   
  Jarek's avatar

  Ik heb al bijna alle games van Square Enix, dus ik sla over. 😛

 7.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Het idee is leuk maar ik ben bang dat er straks een heleboel matige games bij zitten of games die ik al heb.

 8.   
  MisterMDW's avatar

  Veel plezier beleeft aan de games die er vorig jaar in zaten 🙂 Dit jaar doe ik niet mee, omdat ik toch een beetje bang ben dat het te veel hetzelfde is, maar zeker een aanrader!

 9.   
  FireBallz's avatar

  Ziet er goed uit, net al even gekeken. Jammer dat ik minder op PC speel dan op console, want anders had ik ze wel aangeschaft.