Postal III in het tweede kwartaal van 2009; PS3-versie mogelijk

De mensen van Shacknews hadden het genoegen om op de Game Developers Conference te mogen praten met ontwikkelaar Running With Scissors, die momenteel hard werkt aan Postal III. Tijdens het gesprek kwam naar boven dat men Postal III momenteel voorziet van een voorzichtige releasedatum in het tweede kwartaal van 2009.

Daarnaast lijkt een PlayStation 3-versie ook nog zeker mogelijk. De directeur van Running With Scissors, Vince Desi, verklaarde dat ze serieus overwegen om Postal III ook te ontwikkelen voor Sony’s next-gen console.


In Postal III neem je de rol aan van ‘Postal Dude’, een naamloos mysterieus karakter dat zich een weg waant in de fictieve stad Catharsis. In deze stad ontmoet je de meest vreemde types, zoals leden van de Taliban of andere terroristen. Zij geven jou opdrachten in de free-roaming omgeving. De wapens bestaan vooral uitvoorwerpen uit de omgeving, zoals zagen, klauwhamers, plastic zakken en ander materiaal dat los op straat zwerft.

De game heeft een donkere sadistische vorm van humor, wat zich vaak uit in zinloos geweld. In Postal III heb je de keuze om drie paden te volgen: goed, slecht en waanzinnig slecht. Deze laatste optie heeft al voor diverse maatschappelijke discussies gezorgd. Toch benadrukken de makers dat het geweld in de game een keuze is van de gamer zelf.

Postal III verschijnt wellicht in het tweede kwartaal van 2009 voor de PC en Xbox 360. Een PS3-versie behoort ook nog tot de mogelijkheden.

  1.   
    defjam's avatar

    hoe goed of mooi of leuk deze game is hij zal ongetwijfelt wel weer worden verboden in sommige landen 😡

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Gelukkig hier niet zo snel. 😀 Wordt vast wel weer erg vet. 😆

  3.   
    Xtremie's avatar

    daar kijk ik naar uit!!!

  4.   
    Tadao's avatar

    ik hoopet echt!
    het luktme alleen nie goe 1 en 2 te vinde om te kopen.
    kheb alleen demo gespeeld
    opnieuw en opnieuw en opnieuw:P
    echt goede game!
    maar kandie nie vroeger?:P

  5.   
    Xiquzor's avatar

    oei zo lang had ik ook niet gedacht dat ei ging duren… maarja als het moet dan moet het. zolang ze maar weer een knaller van een game uitbrengen

  6.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Het zal wel weer bezaaid zijn met lijken pis kots en andre nare zaakjes 8) Thompson vind de Grand Theft auto series al erg en geweldadig die zijn niks vergeleken met deze game zo BAD is deze game in een goede manier dan 😳

  7.   
    VanishNL's avatar

    ik heb hem nog steeds echt zo erg soms met een hondje aan je zij 😆