De Postal Dude is terug in een E3 interview met gameplay footage

“If you know anything about badgers, they’re angry!”, is een simpele, doch krachtige leus om te zeggen dat ook dassen prima als wapens kunnen functioneren. Postal III lijkt in ieder geval wilder en gekker dan ooit, dus dat vraagt om een interview met een voorman van Running With Scissors. Bekijk het filmpje hieronder.


In Postal III neem je de rol aan van β€˜Postal Dude’, een naamloos mysterieus karakter dat zich een weg waant in de fictieve stad Catharsis. In deze stad ontmoet je de meest vreemde types, zoals leden van de Taliban of andere terroristen. Zij geven jou opdrachten in de free-roaming omgeving. De wapens bestaan vooral uitvoorwerpen uit de omgeving, zoals zagen, klauwhamers, plastic zakken en ander materiaal dat los op straat zwerft.

De game heeft een donkere sadistische vorm van humor, wat zich vaak uit in zinloos geweld. In Postal III heb je de keuze om drie paden te volgen: goed, slecht en waanzinnig slecht. Deze laatste optie heeft al voor diverse maatschappelijke discussies gezorgd. Toch benadrukken de makers dat het geweld in de game een keuze is van de gamer zelf.

Postal III verschijnt wellicht in het tweede kwartaal van 2009 voor de PC en Xbox 360. Een PS3-versie behoort ook nog tot de mogelijkheden.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Jack Thompson zal niet blij zijn met dit spel. Men zegt dat Grand Theft Auto IV geweldadig is vergeleken met Postal is zijn de Grand Theft Auto Games een lievertje πŸ˜›

 2.   
  Jarek's avatar

  lijkt me wel een vet spel. maar zie hoe snel die auto ontploft πŸ˜› πŸ˜›

 3.   
  mitchelltje9's avatar

  vet πŸ˜€

 4.   
  Tadao's avatar

  Gamer4Ever-NL schreef, "Jack Thompson zal niet blij zijn met dit spel. Men zegt dat Grand Theft Auto IV geweldadig is vergeleken met Postal is zijn de Grand Theft Auto Games een lievertje πŸ˜› "

  dat was nog niks,alsik me nie vergis was postal 2 verboden in nederland,teveel geweld etc. ,
  daar konje zelfs gulpje open en brand uit pissen,er waren napalm raketten enz. , in de expansion een zeis en boemerang machete,sloop hamer en meer,waarmee je met bijv. zeis mensen hun ledematen af kon hakken πŸ˜›
  hopelijk halen ze dat niet weg(ook al denk ik van wel)

 5.   
  Gamer_addict's avatar

  ”fantasygamer32″ schreef, "lijkt me wel een vet spel. maar zie hoe snel die auto ontploft πŸ˜› :P"

  da is lijk wel logisch!?! πŸ˜›