Vier extra levels in PC-versie Assassin’s Creed

Ubisoft heeft vandaag bekend gemaakt dat de PC-versie van Assassin’s Creed vier extra levels zal krijgen. De game, die op de PC officieel Assassin’s Creed: Director’s Cut Edition heet, zal 28 maart in de winkels liggen.

In Assassin’s Creed speel je Altaïr, leider van de Assassijnen ten tijde van de Middeleeuwse kruistochten. In de game neem je zijn rol als sluipmoordenaar op je, zodat de game vooral zal bestaan uit observeren, sluipen en moorden. Wanneer je je ‘target’ hebt gekregen en je weet wie je volgende slachtoffer zal worden, heb je de keuze uit een scala aan mogelijkheden om de ongelukkige om het leven te brengen. Zo zul je hem/haar eerst kunnen observeren om diens dagelijkse route te ontdekken, waarna je een hinderlaag aanlegt en het slachtoffer een kopje kleiner maakt. Hierop zijn talloze variaties, ook omdat Altaïr erg lenig is en volgens Ubisoft alle kanten uit kan.

Wil je meer weten over Assassin’s Creed? Check dan snel onze review!

Assassin’s Creed is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie verschijnt 28 maart en er volgt ook nog een DS-versie.

 1.   
  Firef0x's avatar

  4 nieuwe moorden zeker…

 2.   
  Gerjann's avatar

  mooi nieuws ga hem halen voor pc alleen duurt nog fucking lang 😡

 3.   
  mrxthereal's avatar

  Ja, zeker weer hetzelfde, beetje op toren klimmen, zakkenrollen, citizens redden, gesprekje afluisteren en moord plegen, hupsakee weer 4 x extra hetzelfde doen.

 4.   
  RockMan's avatar

  mrxthereal schreef, "Ja, zeker weer hetzelfde, beetje op toren klimmen, zakkenrollen, citizens redden, gesprekje afluisteren en moord plegen, hupsakee weer 4 x extra hetzelfde doen."

  ja dat lijkt me wel 🙁

 5.   
  Creepy's avatar

  mrxthereal schreef, "Ja, zeker weer hetzelfde, beetje op toren klimmen, zakkenrollen, citizens redden, gesprekje afluisteren en moord plegen, hupsakee weer 4 x extra hetzelfde doen."

  Ik dacht precies hetzelfde

 6.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Hoe je dat zegt 4 extra levels er zijn geen levels in de game 😆

 7.   
  assassin_MKA's avatar

  oh Cool 8)

 8.   
  Leon 2.0's avatar

  nice

 9.   
  NL Very Lazy's avatar

  ja en i dont care?:P

 10.   
  GameAC's avatar

  Waarschijnlijk meer van hetzelfde, AC verveelt na een tijdje behoorlijk en met 4 extra levels moet je echt een die-hard zijn wil je de sleur niet opmerken

 11.   
  Ika Q's avatar

  AC is wel weer te spelen als er iets weer nieuws is. Als de 360 die content niet krijgt noem ik dit best een rape-actie 😕

 12.   
  ikketjuh's avatar

  Een kleine 2 maand, dat noem ik niet echt lang wachten.

  En het is wel vet dat de PC gebruiker weer eens flinke voordelen krijgt 🙂
  Want er gaan ook genoeg goede games aan onze neus voorbij.

 13.   
  samus's avatar

  i kga assassin’s creed toch niet kopen blijft toch altijd hetzelfde

 14.   
  ps3 gek's avatar

  Ik vond hem eerlijk gezegd tegen vallen. De missies zijn steeds hetzelfde. De spelwereld is erg groot en mooi, maar de laadtijden zijn bagger. Wanneer je dan eindelijk al je missies hebt gedaanen het spel hebt uitgespeeld, dan kom je terug in de gewone wereld en kun je alleen nog maar je missies over doen, je kunt niet terug in de spelwereld en verder gaan met waar je was gebleven 😳 erg jammer dat het spel dan zo eindigt. Ik heb wel genoten van deze game 😉

 15.   
  Lashrom's avatar

  ps3 gek schreef, "Ik vond hem eerlijk gezegd tegen vallen. De missies zijn steeds hetzelfde. De spelwereld is erg groot en mooi, maar de laadtijden zijn bagger. Wanneer je dan eindelijk al je missies hebt gedaanen het spel hebt uitgespeeld, dan kom je terug in de gewone wereld en kun je alleen nog maar je missies over doen, je kunt niet terug in de spelwereld en verder gaan met waar je was gebleven 😳 erg jammer dat het spel dan zo eindigt. Ik heb wel genoten van deze game :wink:"

  Ben ik ermee eens.. Het einde vond ik niet zo mooi, en je zag al dat er een tweede deel zal komen. Maar de steden (Acre,Jeruzalem en Damascus) zijn echt supergroot en heel leuk te beklimmen. Al vond ik de Informer zoeken altijd lastig. En het gevecht is ook wel Oke !

 16.   
  Cyart's avatar

  zoals ik hier lees is het een niet zo goed, missie die het zelfde lijken , klimmen lijkt me dan weer wel leuk dus kopen of niet want missies moeten wel verschillend zijn

 17.   
  NL Godfather's avatar

  very nice 8)

 18.   
  Alias's avatar

  mooi nieuws weten we ook meteeen waarom we zo lang moeten wachten en waarom hij een paar keren is uitgesteld, maar een paar extra levels is altijd welkom kan niet wachten tot ie uitkomt voor pc 8) 😉

 19.   
  mrxthereal's avatar

  mrxthereal schreef, "Ja, zeker weer hetzelfde, beetje op toren klimmen, zakkenrollen, citizens redden, gesprekje afluisteren en moord plegen, hupsakee weer 4 x extra hetzelfde doen."

  Edït: Waarom staat dit eigenlijk niet onder het kopje ”PC”?

 20.   
  PaNNa's avatar

  Ga hem toch halen voor de PC.

 21.   
  assassin_MKA's avatar

  Ze doen dat waarschijnlijk om mensen te lokken 😛 Zodat de pc-versie meer verkoopt.

 22.   
  triniton's avatar

  nou assassin creed qua orgianliteit is het wel goed maar na een tijdje wordt het saai steeds hetzelfde ! 🙁 eerst gaurds molllen voor een vriend zakkerollen en mensen overhoren en burgers helpen meer niet combat en klimmn is wel masterlijk maar verder is het eentonig vindt wl jammer niet voor de xbox360

 23.   
  kasper1221's avatar

  lijkt mij wel vet 8)
  maar ze hebben die 4 extra levels zeker afgeraffelt 🙄