Ubisoft zet Assassin’s Creed op 28 maart; Dark Messiah verschuift een week

Assassin’s Creed liet op de consoles een gemengde indruk achter, maar dat neemt niet weg dat heel veel gamers vol ongeduld wachten op een versie voor de PC en/of Nintendo DS. Hoewel beide versies al wat zijn uitgesteld, laat Ubisoft weten dat de games nu in de planning staan voor 28 maart.

Daarnaast onthulde de uitgever dat de Xbox 360-game Dark Messiah of Might & Magic Elements een weekje is verschoven en op 15 februari in de winkels zal liggen.

In Assassin’s Creed speel je Altaïr, leider van de Assassijnen ten tijde van de Middeleeuwse kruistochten. In de game neem je zijn rol als sluipmoordenaar op je, zodat de game vooral zal bestaan uit observeren, sluipen en moorden. Wanneer je je ‘target’ hebt gekregen en je weet wie je volgende slachtoffer zal worden, heb je de keuze uit een scala aan mogelijkheden om de ongelukkige om het leven te brengen. Zo zul je hem/haar eerst kunnen observeren om diens dagelijkse route te ontdekken, waarna je een hinderlaag aanlegt en het slachtoffer een kopje kleiner maakt. Hierop zijn talloze variaties, ook omdat Altaïr erg lenig is en volgens Ubisoft alle kanten uit kan.

Wil je meer weten over Assassin’s Creed? Check dan snel onze review!

Assassin’s Creed is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC en Nintendo DS-versie wordt begin 2008 uitgebracht.

 1.   
  Wesseltje1's avatar

  Jammer, ik had hem eerder verwacht.

 2.   
  Jarek's avatar

  ik ga alvast ff nadenken of ik assasins creed ga pre – orderen

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Ik had hem ook eerder verwacht!

 4.   
  NLkevvNL's avatar

  ik ga denk ik tog een 360 kope is. beter dan een pc.. een pc blijf je maar upgrade ben je meeer geld kwijt..dus ik koop nie de pc versie 8)

 5.   
  NL Godfather's avatar

  had hem ook eerder verwacht 😉

 6.   
  Gerjann's avatar

  zo laat!! 😕

 7.   
  Xiquzor's avatar

  pfff we w8en al zo lang op assasin’s creed…. 🙁

 8.   
  Tollos's avatar

  AC draait toch niet op mijn PC dus maakt mij niet veel uit 😉

 9.   
  PaNNa's avatar

  Jammer, beetje langer wachten dan maar.

 10.   
  Krizzle's avatar

  Ah nee man, ik dacht dat hij op 15 Februari uit zou komen… 🙁

 11.   
  Kilerden's avatar

  voor de mensen die hem gaan kopen: alvast veel plezier 😆

 12.   
  Syappie's avatar

  Ik begin een beetje teleurgesteld te raken in Ubisoft, AC nu zo laat en ik heb pas Brothers in Arms Earned in Blood gespeeld en die veel ook erg tegen 👿

 13.   
  ps3 gek's avatar

  Ik heb hem al en hij is echt vet!!! De graphics zijn mooi. 😛 Jammer van het wachten. Wanneer deze game verschijnt, ben ik al aan ’t genieten van GTA IV. 😆 😉

 14.   
  assassin_MKA's avatar

  Eerst Was het samen met xbox360 in 14 november. Dan verschoven naar 1 januarie. Dan 14 februarie. dan terug uitgestelt naar 1 maart en nu 28 maart. LoL ik koop em ni meer. 👿

 15.   
  Hitman047's avatar

  NEE! NIET ALWEER! 😥

 16.   
  Creepy's avatar

  Hij is waarschijnlijk minder goed dan je verwacht..

 17.   
  Neolite's avatar

  Syappie schreef, "Ik begin een beetje teleurgesteld te raken in Ubisoft, AC nu zo laat en ik heb pas Brothers in Arms Earned in Blood gespeeld en die veel ook erg tegen 👿 "

  ubisoft stelt al die grote titels uit omdat ze niet zoals sommige andere uitgevers, de boel gaan rushen. Als een spel nog niet goed genoeg is om uit te komen volgens ubisoft dan doen ze dat niet en doen ze niet moeilijk over uitstel.
  En zie het van de positiefe kant, Uitstel betekend bijna altijd verbetering 😉

 18.   
  Alias's avatar

  jammer dat we nog langer moeten wachtten 🙁

 19.   
  theis's avatar

  helaas, maar waarschijnlijk wel de mooite waard.