Nintendo DS Lite en iPhone gecombineerd in next-gen DS plaatje

Eind vorig jaar beweerde een analist al dat er een nieuwe Nintendo DS aan zit te komen, wat vlak daarna alweer werd ontkracht door Nintendo. Een paar weken geleden hadden we al een fanfilmpje van een redesign voor je, de Nintendo DS Lite Compact.

Gizmodo heeft nu echter ook zijn visie losgelaten op hoe de Nintendo DS er uit moet gaan zien. Hoogglans zwart is het helemaal. De iPhone/iPod heeft het, de PlayStation 3 heeft het, nieuwe televisies van Samsung hebben het en ook de Nintendo DS Lite heeft het. Gizmodo heeft dan ook duidelijk de Nintendo DS Lite gecombineerd met de iPhone om zo tot dit strakke ontwerp te komen.

Van binnen zou het apparaat een iets snellere processor moeten hebben. De backwards compatibility met Gameboy-games blijft behouden, maar nu krijgt de handheld ook een SD-slot om films en dergelijke op geheugenkaartjes te bekijken. Verder moet de handheld een lichtsensor krijgen om zo de helderheid van het LCD-scherm aan te passen, dat overigens met 3,5 inch breedbeeld een stukje groter zou moeten worden. Verder zou men graag een tiltsensor zoals de iPhone en natuurlijk de Wii willen hebben, om ook dat soort games te spelen.

De McDonalds gaat waarschijnlijk nog eerder een Sonja Bakker-menu serveren dan dat dit werkelijkheid wordt, maar toch ziet het er supergelikt uit. Kwijl.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Haha ik moet zeggen dat het wel erg cool gemaakt is.

 2.   
  Kaassouffl3's avatar

  Kvond die andere van paar weken geleden mooier!

 3.   
  bolusbikker's avatar

  ids

 4.   
  Pimkingetje's avatar

  Ben het met Kaassouffl3 eens! Die was 10 keer mooier! 8)

 5.   
  Rock-in's avatar

  pimkingetje schreef, "Ben het met Kaassouffl3 eens! Die was 10 keer mooier! 8) "

  idd, dat was gewoon Nintendo, dit is Apple. Daarnaast als er het een en het ander aangepast word aan die andere versie, dan is hij nog mooier. 🙂

 6.   
  Faex's avatar

  hij is echt STRAK man
  en hij lijkt echt wel op een applé 🙂