BioShock voorzien van patch en nieuwe content

Zoals enkele dagen geleden al aangekondigd was, heeft 2K Games vandaag een patch voor BioShock uitgebracht. De patch moet diverse problemen oplossen met ondere het breedbeeldformaat.

Daarnaast word je meteen voorzien van extra content als je de patch ophaalt, want je krijgt dan de mogelijkheid om de Vita Chambers uit te schakelen en een nieuw Plasmid Pack met de plasmids Machine Buster 1 & 2, Vending Expert 1 & 2, Sonic Boom 1 & 2 en EVE Saver. Er zijn ook nog eens 100 achievementpunten te scoren door de game uit te spelen zonder een Vita Chamber te gebruiken.

Xbox 360 gamers zullen de patch zoals gebruikelijk via Xbox Live kunnen downloaden. PC-gamers moeten even opletten hoe ze BioShock gekocht hebben. Als je dit via een digitale service hebt gedaan, zoals Direct2Drive, Steam etc., dan moet je naar de site van die service gaan om een goede versie van de patch te krijgen. Als je de game gewoon in de winkel hebt gehaald, dan kun je de patch hier vinden.

BioShock is volgens de makers een revolutionaire shooter die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriëlen. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je allerlei speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

Meer weten? Lees dan ook onze uitgebreide review.

Bioshock is inmiddels uitgebracht voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Klinkt goed allemaal!

    Off; iemand enig idee wanneer deXbox Fall Update komt?

  2.   
    Carmen07's avatar

    Leuk, ga binnenkort BioShock nog wel eens spelen. 🙂

  3.   
    Kaassouffl3's avatar

    Denk dak em nu ga halen 😛