Nintendo DS breekt records in Amerika en Engeland

De Nintendo DS heeft vorige week in Amerika én Engeland het record gebroken voor hardware verkocht binnen zeven dagen. In de VS schoten er 650,000 DS’en over de toonbank in de week van 18 tot 24 november. De vorige recordhouder was de Gameboy Advance in 2005 met 600,000 binnen een week. In Engeland versloeg de DS ook de vorige recordhouder, de PSP, met 190,000 DS’en binnen een week tegen 185,000 PSP’s in zijn launchweek.

De Wii doet het ook niet slecht: 350,000 vlogen vorige week in Amerika van de schappen. Alles bij elkaar opgeteld heeft Nintendo in één week bijna 1 miljoen consoles verkocht.

 1.   
  Gamer_Unlimited's avatar

  Sony gepwned door Nintendoo 😡

 2.   
  Carmen07's avatar

  DS doet het gewoon erg goed. Leuke toegankelijke handheld. 🙂

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  begint een beetje normaaltjes te worden die goede berichten van DS :p

 4.   
  Kaassouffl3's avatar

  Das een aardig week inkomen voor nintendo:P Maar ik vind psp toch betere handheld en 360 beste console. dus snap niet dat da nogsteeds zo gaat:P

 5.   
  Kivision's avatar

  Idd hele goeie week van Nintendo, maar ik snap het ook wel.
  Nintendo is slim geweest met het kiezen van nieuwe gameplay bij de console en bij de handheld
  Kvind ut ook wel terecht, Nintendo was de eerste en orgineelste met handheld, kvind PSP maar beetje na-geaapt van, wij moeten ook een handheld,, strax krijg je ook nog de xboxhandheld en ist setje weer compleet. Mja kblijf erbij, heel terecht dat Nintendo zo goed draait!! 😛

 6.   
  nielz's avatar

  ik heb ook ds maar ik vind er geen zak meer aan 😆

 7.   
  Kaassouffl3's avatar

  Kivision schreef, "Idd hele goeie week van Nintendo, maar ik snap het ook wel.
  Nintendo is slim geweest met het kiezen van nieuwe gameplay bij de console en bij de handheld
  Kvind ut ook wel terecht, Nintendo was de eerste en orgineelste met handheld, kvind PSP maar beetje na-geaapt van, wij moeten ook een handheld,, strax krijg je ook nog de xboxhandheld en ist setje weer compleet. Mja kblijf erbij, heel terecht dat Nintendo zo goed draait!! 😛 "

  Jaah da klopt dan weer wel. Maar dan nog vind ik dat de psp er gewoon beter uitziet als de DS en dat touchscreen begint na half jaar wel te vervelen. Dus ik vind et opsich wel terecht. maar die DSen liggen in denk ik 40% van de gevallen gewoon in de kast.