2K Games: BioShock voor de PlayStation 3 absoluut uitgesloten

BioShock werd oorspronkelijk aangekondigd voor de PC, Xbox 360 én PlayStation 3, maar uiteindelijk viel Sony’s next-gen console af als platform voor deze revolutionaire shooter. Toch bleven de geruchten aanhouden dat er mogelijk alsnog een aankondiging zou komen van een PS3-versie en onlangs deed het magazine EGM nog een duit in het geruchtenzakje.

Toch blijkt het allemaal ongegrond speculeren, want een woordvoerder van 2K Games heeft op het officiële forum nog eens duidelijk bevestigd: “There will be no PS3 version of BioShock. It has been explained time and time again.”

BioShock is volgens de makers een revolutionaire shooter die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriëlen. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je allerlei speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

Meer weten? Lees dan ook onze uitgebreide review.

Bioshock is inmiddels uitgebracht voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    en morgen hoor je weer dat hij mischien wel komt 😛 net als Mgs

  2.   
    SuperNova's avatar

    Stelletje discriminanten 👿

  3.   
    pertie's avatar

    Nadat de xbox360 het heeft geahd hangt 2k wel terug met op z’n knietjes bij sony, de tijd zal het leren niet echt dat ik dit jammer vind

  4.   
    Ectoplasm's avatar

    Whatever

    Degene die echt geinteresseerd zijn in FPS-games hebben bioshock al 5x uitgespeeld,op de XBOX of PC.

    The Early bird catches the worm.

  5.   
    Rhemme's avatar

    SuperNova schreef, "Stelletje discriminanten 👿 "

    Een discriminant is iets dat je met wiskunde gebruikt 😛

  6.   
    SuperNova's avatar

    Wat is het dan Discriminatoren of discriminateurs ? 😛

  7.   
    Kostya's avatar

    fijn tog dat tie niet naar PS3 komt 😛