Vier strakke nieuwe screens BlackSite: Area 51

Wederom zijn er vette screens verschenen van de shooter BlackSite: Area 51. Op de screens is goed te zien in wat voor futuristische setting de game zich gaat afspelen en met wat voor brute wapens je aan de gang kunt. De game is onlangs uitgesteld naar 16 november, terwijl PlayStation 3-bezitters nog langer moeten wachten, namelijk tot het eerste kwartaal van 2008.

BlackSite: Area 51 is een next-generation game die het first-person shooter genre een nieuwe wending geeft. Daar waar andere FPS-games de nadruk leggen op veel actie en realistische graphics, gaat BlackSite: Area 51 nog een stap verder. De game schotelt je een combinatie voor van de beste technologie, game design en een sterke verhaallijn. Als speler moet je leiding geven aan jouw squad met Special Forces soldaten die heel direct op jouw orders en leiderschap reageren. Maak je als leider slechte keuzes, dan zal je team minder goed presteren, slechter schieten en sneller vermoeid raken. Aan jou de zware taak om de juiste keuzes te maken, waarbij je de orders van je superieuren moet afwegen tegen je eigen ethische waarden. Uiteindelijk zullen jouw acties en die van je squad bepalend zijn voor de uitkomst van BlackSite: Area 51 tijdens dit mogelijke keerpunt in de geschiedenis.

Daarnaast bevat de game diverse traditionele online mogelijkheden, zoals Death Match, Team Death Match en Capture The Flag. Ook komen er geheel nieuwe varianten in de vorm van Human vs. Reborn en een vernieuwde Siege modus, waarin teams moeten proberen om teamleden van elkaar gevangen te nemen.

BlackSite: Area 51 staat gepland voor 16 november en zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Die laatste verschijnt pas in Q1 2008.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Chielh's avatar

    een beetje jammer dat ze deze uitbrengen in een tijd met zoveel echte toppers (een veel gehoorde opmerking volgens mij)… Deze heeft zeker potentieel, alleen ik denk dat deze ondergedolven gaat worden door (nu al) populaire games, zoals Crysis, Call of Duty 4, Assassin’s Creed, Gears of War etc….

  2.   
    firro's avatar

    deze game gaat succesvol worden

  3.   
    Niekolaas's avatar

    Chielh schreef, "Deze heeft zeker potentieel, alleen ik denk dat deze ondergedolven gaat worden door (nu al) populaire games, zoals Crysis, Call of Duty 4, Assassin’s Creed, Gears of War etc…."

    Mee eens maar ben evengoed benieuwd, 3de screen ziet er zkr geweldig uit!

  4.   
    gappower's avatar

    ziet er geweldig goed uit.

  5.   
    SjaakSnel's avatar

    Kunnen ze nou neit mooiere screens laten zien?

  6.   
    markos_89's avatar

    Egt zeer gruwelijk zal et wel goed doen

  7.   
    GraveDevil's avatar

    Chielh schreef, "een beetje jammer dat ze deze uitbrengen in een tijd met zoveel echte toppers (een veel gehoorde opmerking volgens mij)… Deze heeft zeker potentieel, alleen ik denk dat deze ondergedolven gaat worden door (nu al) populaire games, zoals Crysis, Call of Duty 4, Assassin’s Creed, Gears of War etc…."

    Ik denk dat dat ook met Clive Barker’s Jericho gaat gebueren. Hij mag dan wel vrijdag uitkomen, maar alle vette games in 1 keer kopen gaat natuurlijk niet, of je moet miljonait zijn ofzo. Ze komen ook best wel kort op elkaar als je het mij vraagt..

  8.   
    JonsoN's avatar

    alle spellen gaan eraan als crysis word uitgebracht…. 😀

  9.   
    JonsoN's avatar

    dit loopt op unreal3 engine ofniet?

  10.   
    Alias's avatar

    JonsoN schreef, "dit loopt op unreal3 engine ofniet?"

    deze game loopt idd op een unreal3 engine

  11.   
    bubelss's avatar

    woow ziet er geweldig uit grafies zeer mooi netjes gewoon goed ! 😛