Xbox Live voorzien van demo’s Conan en The Simpsons

Wat zijn the Simpsons? Grappig. Wat zijn de Simpsons games nooit geweest? Grappig. Afgezien van de verplichte grap hier en daar zijn de Simpsons games altijd bijproducten geweest van de serie die juist door hun verplichting om de serie na te apen nooit echt leuk waren. In het geval van deze nieuwe The Simpsons game zal dat anders zijn.

Er wordt niets direct afgeleid van de serie of de film, maar alles draait om de Simpsons die parodieën van bekende games verkennen om de wereld te redden. Om alvast een kleine impressie van deze game op te doen, heeft Electronic Arts vandaag een demo van ongeveer 442MB op Xbox Live gezet.

En alsof dit nog niet genoeg is, heeft THQ ook meteen een hakkende demo van Conan op de Marketplace geplaatst. Deze demo is 483MB groot en zorgt voor 15 minuten gameplay plezier in de hack&slash-wereld van Conan.

In The Simpsons Game gaan Homer, Marge, Bart en Lisa met geheel nieuwe krachten het avontuur aan om de wereld te redden van een opkomende chaos. Zo zal Homer kunnen veranderen in Homerball en kruipt Bart in de huid van Bartman. Om de Simpsons te helpen ga je op reis door heel Springfield (en zelfs nog verder), waarbij je diverse bad guys moet verslaan.

The Simpsons Game zal een parodie worden op meerdere populaire games, zoals Medal of Honor, Grand Theft Auto en EverQuest. Je zult absurde levels tegen komen zoals “Around the World in 80 Bites”, waarin Homer door de Duff Brewery moet rennen en alles op zijn weg zal opeten, van taco’s tot Chinese maaltijden. Verder zullen ook diverse bekende characters in de game voorkomen, zoals Barney Gumble en de Bumblebee Man.

The Simpsons Game staat gepland voor eind 2007 en zal verschijnen voor de PS3, Xbox 360, Wii, PS2, PSP en Nintendo DS. Conan is inmiddels verschenen voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  Kilerden's avatar

  nu dan is ff kijke of de simpsons wel leuk zijn 😀

 2.   
  Gamer_Unlimited's avatar

  zo ff downloaden lijkt me wel vet 8)

 3.   
  Faex's avatar

  gaikookdoen 😀 😆

 4.   
  PaNNa's avatar

  Ziet er goed uit de simpsons.

 5.   
  gamer07nl's avatar

  CONAN WIL IK

 6.   
  ps3 gek's avatar

  Ik heb de simpsons demo al wel voor de ps3. De gameplay is slecht, maar het is cker wel grappig om in een tekenfilm te speln als homer:P

 7.   
  Aadb's avatar

  laten we die simpsons toch maar ff checken 😉 ben al jaren fan va de simpsons

 8.   
  xbox360's avatar

  lijk me leuk leuk so spel

 9.   
  Devin360eu's avatar

  Zn game zou k echt iets vinden voor de Wii
  Voor mijn gevoel past die niet bij de 360 of de ps3

 10.   
  Vinstaro's avatar

  Ben ik helemaal mee eens!! kijk dan naar degraphics sorry maar ik vind het echt meer voor de wii

 11.   
  ps3 gek's avatar

  daar heb je gelijk in 🙄 maar ’t is wel grappig omhem een keer te spelen:P

 12.   
  Neolite's avatar

  conan is best wel gaaf 8)