Knuffelen met bomen en extreem veel eten in nieuwe trailers The Simpsons

Wat zijn the Simpsons? Grappig. Wat zijn de Simpsons games nooit geweest? Grappig. Afgezien van de verplichte grap hier en daar zijn de Simpsons games altijd bijproducten geweest van de serie die juist door hun verplichting om de serie na te apen nooit echt leuk waren. In het geval van deze nieuwe The Simpsons game zal dat anders zijn.

Er wordt niets direct afgeleid van de serie of de film, maar alles draait om de Simpsons die parodieën van bekende games verkennen om de wereld te redden. Vandaag is het tijd voor boomknuffelen en extreem veel eten!

In The Simpsons Game gaan Homer, Marge, Bart en Lisa met geheel nieuwe krachten het avontuur aan om de wereld te redden van een opkomende chaos. Zo zal Homer kunnen veranderen in Homerball en kruipt Bart in de huid van Bartman. Om de Simpsons te helpen ga je op reis door heel Springfield (en zelfs nog verder), waarbij je diverse bad guys moet verslaan.

The Simpsons Game zal een parodie worden op meerdere populaire games, zoals Medal of Honor, Grand Theft Auto en EverQuest. Je zult absurde levels tegen komen zoals “Around the World in 80 Bites”, waarin Homer door de Duff Brewery moet rennen en alles op zijn weg zal opeten, van taco’s tot Chinese maaltijden. Verder zullen ook diverse bekende characters in de game voorkomen, zoals Barney Gumble en de Bumblebee Man.

The Simpsons Game verschijnt op 1 november voor de Xbox 360, Wii, PS2, PSP en Nintendo DS. De PS3-versie volgt op 15 november.

 1.   
  Tommy6769's avatar

  DEZE WIL IK! 😀

 2.   
  TheDude's avatar

  Dit wordt echt geweldig! 8)

 3.   
  ps3 gek's avatar

  de demo was echt slecht 😳