Blacksite: Area 51 trailer toont verschillende omgevingen

Blacksite: Area 51 moet een game worden waarin je alle game-elementen die je maar kunt verzinnen terug zullen komen. In de game zullen zeer veel verschillende omgevingen te zien zijn. Zo ook in de nieuwste trailer van deze game, die op 26 oktober uit zal komen.

BlackSite: Area 51 is een next-generation game die het first-person shooter genre een nieuwe wending geeft. Daar waar andere FPS-games de nadruk leggen op veel actie en realistische graphics, gaat BlackSite: Area 51 nog een stap verder. De game schotelt je een combinatie voor van de beste technologie, game design en een sterke verhaallijn. Als speler moet je leiding geven aan jouw squad met Special Forces soldaten die heel direct op jouw orders en leiderschap reageren. Maak je als leider slechte keuzes, dan zal je team minder goed presteren, slechter schieten en sneller vermoeid raken. Aan jou de zware taak om de juiste keuzes te maken, waarbij je de orders van je superieuren moet afwegen tegen je eigen ethische waarden. Uiteindelijk zullen jouw acties en die van je squad bepalend zijn voor de uitkomst van BlackSite: Area 51 tijdens dit mogelijke keerpunt in de geschiedenis.

Daarnaast bevat de game diverse traditionele online mogelijkheden, zoals Death Match, Team Death Match en Capture The Flag. Ook komen er geheel nieuwe varianten in de vorm van Human vs. Reborn en een vernieuwde Siege modus, waarin teams moeten proberen om teamleden van elkaar gevangen te nemen.

BlackSite: Area 51 staat gepland voor 26 oktober en zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Hardcore-Holland's avatar

    wordt wel een gruwelijke game denk ik

  2.   
    GraveDevil's avatar

    Hardcore-Holland schreef, "wordt wel een gruwelijke game denk ik"

    Letterlijk of figuurlijk 😛 Area 51 vond ik ook wel een vet spel, heb alleen het 1ste lvl en de demo gespeelt, maar is wel vet 😀 Deze ga ik zker een keer kopen (niet op de dag van de release, want dan kan ik Crysis en AC niet meer betalen 😛 )

  3.   
    Remmie!'s avatar

    wordt een flut game… De demo was hardstikke laggy,glitchy en die teammaten bleven de heletijd vast zitten achter een muurtje,deur,auto… 😮 🙁

  4.   
    Chielh's avatar

    ik weet het ook nog net zo niet…. misschien een subtopper? 😛

  5.   
    Ika Q's avatar

    Remmie! schreef, "wordt een flut game… De demo was hardstikke laggy,glitchy en die teammaten bleven de heletijd vast zitten achter een muurtje,deur,auto… 😮 🙁 "

    Dat was een teaser demo. Daar moet je niet al te veel van verwachten. 😆

  6.   
    Sarge's avatar

    moet zo’n vet geile game zijn 8)

  7.   
    SjaakSnel's avatar

    Ziet er heel sfeervol uit.

  8.   
    bubelss's avatar

    ik vind het er togh super uit zien maar er word beweert dat het niet zo’n super top game gaat worden ik ben benieuwd