Binnenkort vier nieuwe plasmids voor Bioshock?

Een paar handige jongens (of meisjes) hebben onlangs de code van Bioshock eens onderworpen aan een grondig onderzoekje. Niet geheel bij toeval stuitten zij op de mogelijkheid tot het downloaden van extra content voor de gamehit van dit jaar. In het menu van de game is hier niets van te zien, maar in de krochten van deze code wordt alles ineens kraakhelder: extra plasmids!

Volgens de ontdekkers kunnen we de volgende plasmids verwachten: Machine Buster, Vending Expert, Sonic Boom en EVE Saver. 2K Games heeft nog niets laten weten over deze nieuwe feiten, maar de kans zit er dik in dat deze extra’s over niet al te lange tijd publiekelijk worden gemaakt. Nu rest de vraag: moeten we er extra voor betalen?

Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industrialisten. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je diverse speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

  1.   
    Chielh's avatar

    Als het gave plasmids zijn.. misschien gewoon via een patch? Ik vond de hoeveelheid plasmids nou ook al meevallen die beschikbaar waren in de volledige game.. dus dit zal een mooie aanvulling zijn..

  2.   
    Rock-in's avatar

    Klinkt goed die extra stuff, zal ook maar is gaan kijken naar Bioschock

  3.   
    Menno Schellekens's avatar

    voor een redelijke prijs zou dat een geweldige toevoeging zijn aan een geweldige game. Maar wat is een redelijke prijs? daar zijn gamers en uitgevers het nog steeds over oneens 😆

  4.   
    FableFreak's avatar

    gaan ze er geld voor vragen 😕

  5.   
    The_Destroyer's avatar

    FableFreak schreef, "gaan ze er geld voor vragen 😕 "

    ik hoop het niet, maar ik denk dat je een code moet inleveren van je cd key en dat je het dan kan downloaden 😉

  6.   
    NLkevvNL's avatar

    The_Destroyer schreef, "

    ”FableFreak” schreef, "gaan ze er geld voor vragen 😕 "

    ik hoop het niet, maar ik denk dat je een code moet inleveren van je cd key en dat je het dan kan downloaden 😉 "

    denk et ook… hoop et wel.. dat et gratis is.. en niet aleen voor 360.. gierige mense.. als et zow is.. moet ook voor de pc kome

  7.   
    touchdown's avatar

    ruig extra plasmids