De PC en Xbox 360 vergeleken in nieuwe trailer Bioshock

Nu ook de PC-demo van Bioshock inmiddels is verschenen, kunnen vrijwel alle fans zich helemaal uitleven met een deel van de game. Vandaag is er een trailer uitgebracht, waarin de PC- en Xbox 360-versie van Bioshock met elkaar vergeleken worden. Of je echt verschil kunt zien is nog maar de vraag, maar in elk geval is het weer even lekker genieten van wat gameplay materiaal.

BioShock moet volgens de makers een revolutionaire shooter worden die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriรซlen. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je allerlei speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

Bioshock zal op 24 augustus uitkomen voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Het zal altijd het zelfde blijven: Console betere grafics, PC betere besturing ๐Ÿ™‚

  2.   
    TheDude's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Het zal altijd het zelfde blijven: Console betere grafics, PC betere besturing ๐Ÿ™‚ "

    Hoeft toch zeker niet, want je hebt toch best hele platform-specifieke games die soms beter op de console werken. Maar idd, een echte shooter/RTS/RPG werkt op een PC voor velen wat fijner.

    En de graphics gaan het met dx10 toch ook zeker op de PC winnen, dus dat blijft echt niet hetzelfde. ๐Ÿ˜‰

  3.   
    ikbenrick's avatar

    )GN(-Erik schreef, "Het zal altijd het zelfde blijven: Console betere grafics, PC betere besturing ๐Ÿ™‚ "

    Nouuuu, sommige games zien er echt beter uit op de Pc dan op de consoles hoor. In het tijdperk met de PS2 bijv, Pc zag er stukken beter it. kwam voornamelijk door de veel hogere resoluties en AA settings. Maar ook gewoom meer textures.

    Ik vind het trouwens niet echt een goede vergelijking, ze hadden minstens de brightness op de Pc wat donkerder te maken. Dan vind ik het er personelijk ook mooier uitzien, geen wonder dat mensen het op de xbox betr uit vinden zien…

  4.   
    firro's avatar

    Himm ik vind voor PC mooier uit zien, ook al niet zo veel verschil mahja, betere besturing indd.

  5.   
    denjaap's avatar

    de pc heeft al bewezen mooiere grapichs te hebben dan de ps3 maarja..

  6.   
    Remmie!'s avatar

    Gasten gasten je ziet nouwelijks verschil de PC kan mooiere grapics aan maar dat gaan ze nog niet doen omdat nouwelijks iemand dat op volle power kan spelen. Kijk naar Crysis; Die zou worden uitgebracht op de X360 en nu brengen ze hem niet erop uit omdat de 360 te weing kracht heeft. Dus PC is gewoon sterker.

  7.   
    SjaakSnel's avatar

    Wat voor een pc is het dan? Want als je een snelle quadcore proccesor hebt met 2 geforce8800 gtx kaarten erin heb zitten is de pc veel mooier

  8.   
    Ika Q's avatar

    PC kan mooier worden maar ook veel meer duurder.

  9.   
    Dark_Phoenix's avatar

    PC OWNS 8) 8) 8) ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

  10.   
    Aadb's avatar

    Duidelijk verschil ziei k echter niet, toch vind ik de graphics van de pc er beter uitzien dan de huidige van de xbox 360, maarja het verschil zal uitiendelijk komen met DX 10 kaarten en games.

  11.   
    Lasso's avatar

    Kijk eens wat een PC kost die dezelfde grafische vertoning kan geven als een Xbox360. Okรฉ, voor de Xbox360 heb je dan inderdaad weer een dure tv nodig…

  12.   
    Uchiha linkz's avatar

    hey pc ownd gewoon ๐Ÿ˜€ en console kan je niet upgraden pc’s wel ๐Ÿ˜›

  13.   
    Darkknight's avatar

    Lasso schreef, "Kijk eens wat een PC kost die dezelfde grafische vertoning kan geven als een Xbox360. Okรฉ, voor de Xbox360 heb je dan inderdaad weer een dure tv nodig…"

    en voor de pc een duure kast want dit is een zware game

  14.   
    FableFreak's avatar

    dit spel wil ik toch niet dus waarom post ik hier dan naja boeie ๐Ÿ˜† ziet er wel strak uit maar die power ups zijn niks voor mij en daar bestaat het spel uit dus vergeet het maar ik koop hem niet. MY MONEY ๐Ÿ˜›

  15.   
    NL Godfather's avatar

    Ziet wel verschil in kwaliteit. ๐Ÿ˜€

  16.   
    Ruudjee's avatar

    Lasso schreef, "Kijk eens wat een PC kost die dezelfde grafische vertoning kan geven als een Xbox360. Okรฉ, voor de Xbox360 heb je dan inderdaad weer een dure tv nodig…"

    Dรกt is niet waar wat je daar zegt. Ik heb een kleine kut CRT TV, en ik krijg er prachtig beeld op. Nu heb ik hem nog niet op onze HDTV bekeken, maar op mijn tv’tje ziet ‘ie er echt al verblindend goed uit!

  17.   
    para's avatar

    pc is veel mooier

  18.   
    touchdown's avatar

    zoms ziet de 360 er beter uit en soms ziet de pc er beter uit maar zoveel maakt het me ook niet meer uit.