Ontgrendel de Hard Mode in de Bioshock demo

Zij die de Bioshock demo hebben gedownload hebben vast al opgemerkt dat de Hard moeilijkheidsgraad achter slot en grendel zit. Gelukkig is er nu een simpele truc om die beperking te omzeilen.

Als je naar je Gamer Profile gaat, daarna naar de submap General en dan Hard als standaard moeilijkheidsgraad instelt kan je hem alsnog op Hard spelen. Als je de Bioshock demo opstart staat de moeilijkheidsgraad automatisch op Hard.

BioShock moet volgens de makers een revolutionaire shooter worden die het genre naar een nieuw niveau tilt. Je krijgt een levende, unieke en onvoorspelbare FPS-ervaring voorgeschoteld. Nadat je vliegtuig is gecrasht in onbekende wateren, ontdek je een roestige bathysfeer waarmee vroeger onderzoek onder water is gedaan. Je daalt af naar Rapture, een stad verborgen in de diepe zee. Deze stad werd gebouwd als ideale beschaving voor een aantal geselecteerde wetenschappers, kunstenaars en industriëlen. Nu is het idealisme verdwenen en de stad is overspoeld met lijken.

Upgrade je wapens of modificeer je lichaam dankzij de diverse Plasmid Stations, waarmee je allerlei speciale krachten kunt krijgen. Maak bewuste keuzes om uiteindelijk de grote vraag te beantwoorden: gebruik je de onschuldige overlevenden van Rapture…of red je hen uit hun kwellende situatie?

Bioshock zal op 24 augustus uitkomen voor de PC en Xbox 360.

  1.   
    N360Gamer's avatar

    Beetje oud nieuws alweer, ”k heb het geprobeerd en het lijkt me toch erg lastig om op hard tegen big daddy’s te vechten.. In de demo is het een beetje lastig op hard met beveiligings helicoptertjes 😉

  2.   
    Tom's avatar

    Inderdaad! Ik vond ze al irritant op Normal, daarnaast vind ik ze niet bepaald realistisch.

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Hm ik ben blij dat ik niet de enige ben die moeite had met die kutrobotjes. Ik ben in die kamer met die Vita-Chamber en dat water, en die kapotte trap enzo.. echt 4x dood gegaan ofzo.

  4.   
    Ariose's avatar

    Ik ook, misschien koop ik de game nog wel eens al het in de budgetbakken ligt. Want ik vond het toch wat tegenvallen. 🙄

  5.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    Ariose schreef, "Ik ook, misschien koop ik de game nog wel eens al het in de budgetbakken ligt. Want ik vond het toch wat tegenvallen. 🙄 "

    me 2

  6.   
    TheDude's avatar

    Ariose schreef, "Ik ook, misschien koop ik de game nog wel eens al het in de budgetbakken ligt. Want ik vond het toch wat tegenvallen. 🙄 "

    Ik hoor toch eigenlijk vooral hele positieve verhalen erover (en vergeet niet dat het slechts een demo is). Wat is je/jullie dan tegen gevallen? Ik wacht toch nog vol verlangen op de pc-demo. 🙂

  7.   
    Remmie!'s avatar

    de demo rulleerde 😀 Hij is egt geweldig. en @Tharduz je moet ook geen realisme van BioShock verw8en./

  8.   
    Menno Schellekens's avatar

    battlefiel31″][quote=”Ariose schreef, "Ik ook, misschien koop ik de game nog wel eens al het in de budgetbakken ligt. Want ik vond het toch wat tegenvallen. 🙄 "

    me 2[/quote]

    het is geen CoD ofzo, maar dat moet je er ook niet van verwachten 😆 misschien alles wat je erover dacht loslaten en nog een keer proberen?