Jade Raymond spreekt over de Assassin`s Creed franchise

Assassin’s Creed, de veelbelovende game van Ubisoft, heeft tijdens de E3 al veel van zich laten zien. De avonturen van Altaïr spreken bij veel gamers tot de verbeelding en voor hen kan het niet snel genoeg al november zijn, zodat ze zelf aan de slag kunnen met deze game.

Dat Assassin’s Creed een succes zal worden lijkt vrijwel een zekerheidje, al heeft eigenlijk niemand ook maar iets gespeeld. Zodoende blijft men bij Ubisoft ook graag nog even voorzichtig. In een interview met de charmante Jade Raymond, kwam naar boven dat men al diverse plannen heeft voor een opvolger van Assassin’s Creed. Niet geheel verrassend, want men had eerder al eens aangegeven graag een trilogie te maken van Assassin’s Creed.

De volgende game zou ook een multiplayer bevatten, iets dat Assassin’s Creed straks zal moeten missen. Ook heeft men plannen om Altaïr in boekvorm naar het grote publiek te brengen. Toch blijven het vooralsnog slechts plannen, want men wil alleen verder gaan met de serie als Assassin’s Creed straks een ongekend succes wordt. Toch lijkt dat geen probleem te worden, gezien de huidige, grote groep fans….

In Assassin’s Creed speel je Altaïr, leider van de Assassijnen ten tijde van de Middeleeuwse kruistochten. In de game neem je zijn rol als sluipmoordenaar op je, zodat de game vooral zal bestaan uit observeren, sluipen en moorden. Wanneer je je ‘target’ hebt gekregen en je weet wie je volgende slachtoffer zal worden, heb je de keuze uit een scala aan mogelijkheden om de ongelukkige om het leven te brengen. Zo zul je hem/haar eerst kunnen observeren om diens dagelijkse route te ontdekken, waarna je een hinderlaag aanlegt en het slachtoffer een kopje kleiner maakt. Hierop zijn talloze variaties, ook omdat Altar erg lenig is (hij schijnt 50% van de vaardigheden van de Perzische Prins te hebben) en volgens Ubisoft alle kanten uit kan.

[SCREENSHOTS]

Assassin’s Creed zal op 9 november voor de PC, PS3 en Xbox 360 uitgebracht worden.

 1.   
  LXZ-76's avatar

  Ja en ik ben een van die fans, ik kan niet meer wachten zeker na het zien van die e3 trailer.

 2.   
  TotalPicnic's avatar

  dit stukje brengt me aan het twijfelen over creed <-<

 3.   
  TheDude's avatar

  ”veyron92″ schreef, "dit stukje brengt me aan het twijfelen over creed <-<"

  Vooral doen! 😛 Ik zou niet weten waarom, het is meer dan logisch dat men eerst wil weten in welke mate een game/franchise aanslaat. Dit gaat echt briljant worden, ben er van overtuigd. Die bugs weten ze ook wel er uit te filteren, dus dat gaat wel goed komen. Nice foto, Jade! 8)

 4.   
  Ranzaap's avatar

  Schiet nou eens op met deze game, het duurt me al te lang! Meh Wantz t0 play! ><

 5.   
  Chielh's avatar

  Dit wordt gewoon een stoere game.. huppakee

 6.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  jammer dat er Nog geen multiplay bij zit

 7.   
  Ribon's avatar

  ZALIG 😆 😆 😆 ng nooit zào’n game gezien man gewoon weg ZALIG 😉

 8.   
  r.carlos3's avatar

  Chielh schreef, "Dit wordt gewoon een stoere game.. huppakee"

  😥 😥 😥 😥 👿 👿 😛 😛 😛 😳

 9.   
  Yankee846's avatar

  heerlijk zulke games..! 😀
  kan ook inderdaad niet wachten tot het zover is..! 😥

 10.   
  RinusReetRidder's avatar

  Mooie Jade 😀