Overlord mogelijk ook naar de PlayStation 3

De Nederlandse ontwikkelaar Triumph Studio’s is de afgelopen tijd regelmatig in het nieuws geweest, want zij waren het die de game Overlord ontwikkeld hebben. Deze game met zwarte humor en ironie deed het zeer netjes bij de vele recensies en zodoende lijkt het volgende nieuwtje geen grote verrassing.

Overlord komt wellicht naar de PlayStation 3! Dit valt af te leiden uit een vacature op de website van Triumph Studio’s waar men vraagt naar een PS3-programmeur die PC/Xbox 360-code kan omzetten. Het wachten blijft op een officiële aankondiging, maar het lijkt slechts een kwestie van tijd totdat Overlord ook een PS3-versie zal krijgen.

In Overlord is het volgens de makers mogelijk om de game op twee manieren te spelen: evil en very evil. Als leider van de Minions, een soort Imp-achtige wezens die geloven dat jij de herboren, oude Overlord bent, kan je allerlei opdrachten laten uitvoeren. De Minions zullen voor je vechten, spullen voor je halen en zelfs voor je willen sterven. Uitsluitend jouw acties bepalen of je zal slagen om de nieuwe, sterke heerser te worden. In hoeverre dat zal lukken hangt af van de mate waarin je al je kwaad verspreidt. Ben je gemeen, of ben je dus extreem gemeen? Voorzien van veel zwarte humor en donkere ironie, zal de game je meenemen op een reis vol parodieën op klassieke personages en fantasy-scenario’s.

Lees ook onze reviews van Overlord op de PC of Xbox 360.

Overlord is inmiddels verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  gappower's avatar

  goed nieuws!

 2.   
  sparten117's avatar

  Zeker voor die een ps3 hebbe 😉

 3.   
  SuperNova's avatar

  jeej 😆 fingers crossed

 4.   
  claafie's avatar

  ja, het is zo’n succes geworden, dus waarvoor ook niet :),
  Goed nieuws dus!

 5.   
  Nielskuhhveki's avatar

  tie voeg ik aan mn games toe 😆

 6.   
  LXZ-76's avatar

  Ja leuk nu kan thriumph verlies lopen …. 😛

 7.   
  FlameZ's avatar

  Goede reclame :).

 8.   
  Scuderia's avatar

  gappower schreef, "goed nieuws!"

  Zeker goed nieuws!

 9.   
  jungler's avatar

  dit is nu net wa ik wil hore 🙂