Silicon Knights’ rechtzaak tegen Epic games duurt voort

Even bijpraten: Silicon Knights’ project Too Human gebruikte Epic’s Unreal 3 Engine en dat leverde nogal wat problemen en dus extra kosten op volgens Silicon Knights. Silicon Knights claimt dat de engine zou niet af zijn geweest bij zijn release en de beloofde ondersteuning zou nooit gekomen zijn. Ze willen schadevergoeding. Epic ging hier natuurlijk tegen in en wilde de rechtzaak torpederen maar dat is niet gelukt. Dat is vandaag bekend gemaakt door de advocaat van Silicon Knights.

Maar dat is niet alles: Epic heeft nu een een ‘counter’-rechtzaak aangekondigd want Silicon Knights zou hun technologie zonder toestemming gebruiken. Hoewel we nog ver verwijderd zijn van een oordeel volgen ontwikkelaars en uitgevers deze rechtzaak op de voet want dit is de eerste keer dat dit gebeurt en dit kan grote gevolgen hebben voor middleware-producenten en gebruikers.

 1.   
  Neolite's avatar

  waarom doet epic zo moeilijk en geven ze die ondersteuning niet gewoon 8)

 2.   
  Rideo Mortem's avatar

  neolite schreef, "waarom doet epic zo moeilijk en geven ze die ondersteuning niet gewoon 8) "

  maar dan vooronderstel je al dat Silicon Knights gelijk heeft? Misschien moet silicon knights leren om te gaan met wat epic ze zegt/geeft. Ik ben wel benieuwd naar de uitkomst

 3.   
  milan lord2's avatar

  tja het is niet altijd effe makkelijk he? 😕