Nieuwe downloadable content Overlord vandaag verkrijgbaar

Doem, chaos, intimidatie, je kan het zo gek niet bedenken of het zit wel in Neerlands eigen Overlord. Vandaag werd dan eindelijk de nieuwe downoadable content online gezet en daar zijn we natuurlijk als de kippen bij.

Zoals ondertussen bekend is, zijn er nu drie verschillende contentpakketen, waarvan één gratis en voor niks. Met behulp van de downloads kun je onder andere nieuwe levels vergaren of nieuwe modi unlocken. De voornaamste nieuwe modus is Rocky Race, waarin twee spelers de krachten bundelen om een enorme stenen reus te verslaan.

Het zogenaamde “Challenge Pack” kost slechts 400 Microsoft Points, terwijl je voor “Raising Hell” 800 punten neerlegt.

In Overlord is het de bedoeling dat je zo corrupt en wreed mogelijk bent om uiteindelijk de nieuwe ‘Overlord’ te kunnen worden. Als leider van de Minions, een soort Imp-achtige wezens die geloven dat jij de herboren, oude Overlord bent, kan je allerlei opdrachten laten uitvoeren. De Minions zullen voor je vechten, spullen voor je halen en zelfs voor je willen sterven. Uitsluitend jouw acties bepalen of je zal slagen om de nieuwe, sterke heerser te worden. In hoeverre dat zal lukken hangt af van de mate waarin je al je kwaad verspreidt. Ben je gemeen, of ben je echt extreem gemeen? Voorzien van veel zwarte humor en donkere ironie, neemt de game je mee op een reis vol parodieën op klassieke personages en fantasy-scenario’s.

Lees ook onze 360 review van Overlord.

  1.   
    Pack Leader's avatar

    Geweldig spel imo :P.

    Greetings 😉