Tweede Collector’s Edition Teaser Ninja Gaiden: Sigma opgedoken

Ninja Gaiden: Sigma is voor de meeste PS3 bezitters een natte droom die uitkomt. Deze opvolger op Ninja Gaiden zal exclusief op de PlayStation 3 verschijnen en belooft een echte next-gen topper te worden. In de trailer van vandaag wordt even haarfijn uitgelegd wat je allemaal van de collector’s edition kunt verwachten, maar natuurlijk bevat de trailer ook nog de nodige actie.

Ninja Gaiden: Sigma zal een nog betere game moeten worden dan Ninja Gaiden en Ninja Gaiden: Black al waren. De graphics hebben een flinke oppoetsbeurt gehad richting het HDTV-domein, maar daarnaast bevat het spel ook vele andere wijzigingen. Zo is het orginele spel plus alle extra’s uit Ninja Gaiden: Black aanwezig, plus een hele rits nieuwe levels en een nieuw speelbaar character, Rachel. Ook is het vechtmechanisme op de schop gegaan, waardoor de speler meer invloed krijgt op de bewegingen van Ryu of Rachel. Vermoedelijk krijgt de tilt-functie van de PlayStation 3-controller hierbij ook een rol.

Ninja Gaiden: Sigma zal op 7 juli verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    Ika Q's avatar

    De ps3 gasten gaan echt genieten van deze game 😆 Jammer dat het ps3 exclusive is 🙁

  2.   
    touchdown's avatar

    ziet er mooi uit vind ik en ik vind dit ook wel een beetje lijken op shadow of the colosos(ofzowiets) met die grote monsters want je moet een soort weg vinden om hem te verslaan.

    enige minpunt vind ik is dat geluid als die ninja door het water loopt want dat klinkt niet zo mooi
    maar deze game word zeker een topper 8)