Verdedig je tegen de buitenaardse invasie in nieuwe trailers BlackSite: Area 51

Het zijn wellicht drukke tijden voor Midway, want naast Unreal Tournament III houden ze zich momenteel ook bezig met een nieuw project, BlackSite: Area 51. Deze nieuwe shooter belooft meer te gaan bieden dan de andere next-gen games door niet alleen puur naar betere graphics te kijken, maar ook wordt er gewerkt aan een verrassende verhaallijn en een grote mate van interactie met je squad. Vandaag zijn er drie korte, nieuwe trailers te bewonderen.

BlackSite: Area 51 is een next-generation game die het first-person shooter genre een nieuwe wending geeft. Daar waar andere FPS-games de nadruk leggen op veel actie en realistische graphics, gaat BlackSite: Area 51 nog een stap verder. De game schotelt je een combinatie voor van de beste technologie, game design en een sterke verhaallijn. Als speler moet je leiding geven aan jouw squad met Special Forces soldaten die heel direct op jouw orders en leiderschap reageren. Maak je als leider slechte keuzes, dan zal je team minder goed presteren, slechter schieten en sneller vermoeid raken. Aan jou de zware taak om de juiste keuzes te maken, waarbij je de orders van je superieuren moet afwegen tegen je eigen ethische waarden. Uiteindelijk zullen jouw acties en die van je squad bepalend zijn voor de uitkomst van BlackSite: Area 51 tijdens dit mogelijke keerpunt in de geschiedenis.

Daarnaast bevat de game diverse traditionele online mogelijkheden, zoals Death Match, Team Death Match en Capture The Flag. Ook komen er geheel nieuwe varianten in de vorm van Human vs. Reborn en een vernieuwde Siege modus, waarin teams moeten proberen om teamleden van elkaar gevangen te nemen.

BlackSite: Area 51 staat gepland voor het derde kwartaal van dit jaar en zal verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Daodan's avatar

    Ghehe, bruut en ranzig. Bewegend ziet het er wel beter uit dan op sommige screenshots. Wordt een goeie dees.

  2.   
    Sp33dy's avatar

    Dit lijkt me echt een vette game maar ik denk dat je je soms wel je helemaal kapot schrikt 😀

  3.   
    PS4owner's avatar

    ik denk dat het nog enger word dan het vorige deel maar wel leuk dat het nu buiten is. want ik hou niet zo van die kleine donkere gangen en ondergrondse bunkers

  4.   
    SjaakSnel's avatar

    Ik vind het schieten er nog wel verrot uitzien. Geen kogelinslagen op de grond en die patronen zien er ook niet uit.

  5.   
    Aadb's avatar

    SjaakSnel schreef, "Ik vind het schieten er nog wel verrot uitzien. Geen kogelinslagen op de grond en die patronen zien er ook niet uit."

    Ben ik het ook mee eens, de interactie in het spel mis ik, alles moet op zen mist wel zichtbaar beschadigen al dan niet totaal vernietigd kunnen worden.

  6.   
    The Illusionist's avatar

    Dylan schreef, "Dit lijkt me echt een vette game maar ik denk dat je je soms wel je helemaal kapot schrikt 😀 "

    Gegarandeerd 😀