Dikke blaffers op misdadige screens van Hei$t

Codemasters kwam vorige maand al met een verrassende game naar buiten: Hei$t. In deze game, die zich in het San Francisco van 1969 afspeelt, mag je lekker gaan roven en plunderen met je criminele bende. Uiteindelijk heb je slechts één ultiem doel voor ogen: een overval plegen op de San Francisco Mint. Vandaag zijn er weer vier nieuwe screens uitgebracht van deze misdadige game.


Het is 1969. De zomer van de liefde in San Francisco. Kruip in de huid van Johnny Barrow; vers uit de bak en een kind uit een familie met losse handjes. Zo was zijn vader ook geen onbekende van de mannen in blauw en werd hij jaren geleden door corrupte agenten neergeschoten. Terwijl je speelt met Johnny en samenwerkt met Uncle Sal en de weer bij elkaar gekomen crew, voer je tientallen overvallen uit en werk je jezelf op om de grootste bankberover allertijden te worden. Naast het overvallen van banken, die allemaal op een andere manier beveiligd zijn, word je in de verleiding gebracht om andere dirty klusjes op te knappen. Je overvalt kroegen, restaurants, strip clubs en andere plekken waar geld te vinden is om zo betere en sterkere tools te pakken te krijgen. Deze kun je namelijk goed gebruiken om de steeds moeilijker te kraken banken te overvallen.

Welke bankoverval is compleet zonder een high-speed politieachtervolging? Na elke overval in HEI$T kom je in een snelle en spannende vluchtpoging door de straten van San Francisco terecht terwijl de politie je op de hielen zit. De juten doen er alles aan om de grote ontsnapping te voorkomen: ze proberen je van de weg te drukken, zetten blokkades op of proberen het voertuig te laten slippen – terwijl ze altijd proberen zo min mogelijk burgers in gevaar te brengen…

[SCREENSHOTS]

Hei$t staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar en zal verschijnen voor de PC en next-gen consoles.

 1.   
  blackhawk1's avatar

  als ze de woorden waarmaken dan kan dit nog leuk worden

 2.   
  Nielskuhhveki's avatar

  ja idd

 3.   
  Mandamo's avatar

  Afro! 😀

  Ziet er wel töller uit, maar tegenwoordig ziet bijna alles dr cool uit.. K zal toch echt de beste moeten uitkiezen uit al die toppers die gaan uitkomen!

 4.   
  Wesley's avatar

  Ziet er mooi uit!

 5.   
  Bumshakalakabum's avatar

  De hippies are back! Mooie plaatjes lijkt me leuke game 😆

 6.   
  D@xter's avatar

  Ziet er gangster uit, met die afro kapsels 😀

 7.   
  Geniaal's avatar

  Ziet er erg goed uit 🙂

 8.   
  Ranzaap's avatar

  Kijk, Weer eens een goede game! Nu beginnen ze echt eens met goede games uit de brengen dan die next-gen racegames de hele tijd..

 9.   
  Tom's avatar

  Naar mijn idee is screen 2 het mooist en daarmee ook het meest sfeervol. Ik vind de laatste twee screens een beetje matig, hoewel die dude met het afro me wel aanspreekt. 😛

 10.   
  Remmie!'s avatar

  Ranzaap schreef, "Kijk, Weer eens een goede game! Nu beginnen ze echt eens met goede games uit de brengen dan die next-gen racegames de hele tijd.. "

  ll idd 😀 komt deze game ook op PC? 🙄

 11.   
  WW's avatar

  Wow.. Zit wel gelijk een groot verschil in kwaliteit tussen screen 1 en 2.. 🙂

 12.   
  Dilliemaster's avatar

  lijktg me leuk!!