Runaway 2: The Dream of the Turtle rent naar de DS

De cartoon-achtige point&click-games blijken nog steeds erg populair te zijn. Met oude klassiekers als bijvoorbeeld Grim Fandango en Monkey Island is er nog altijd behoefte aan vrolijke games met humor, actie en wat puzzelen. De tweede Runaway-game, getiteld Runaway 2: The Dream of the Turtle, was dan ook een welkome verschijning voor veel gamers.

Waar THQ aangaf het eindeloze porten te willen beperken, daar gaat Cyanide Studios gewoon stevig tegen in door de tweede Runaway-game te porten naar de Nintendo DS. Meer details over deze DS-versie zijn nog niet bekend gemaakt.

Het verhaal van Runaway 2: The Dream of The Turtle begint bij Gina. Ze is door een kerel uit een watervliegtuig gegooid boven het kleine eiland Mala. Op dit eiland bevindt zich een meer waarin ontelbaar veel geheimen verscholen liggen over het mysterieuze verleden van onze planeet en misschien zelfs wel over onze toekomst. Hoe vreemd het ook klinkt, om bij dit meer te komen moet je het opnemen tegen ’s werelds sterkste leger, piraten en ijsberen. Last but not least moet je ook nog eens beschikken over een buitengewone intelligentie. Het meest bizarre gedeelte van het verhaal moet echter nog komen. De gemene onverlaat die Gina in deze situatie heeft gegooid, is niemand minder dan onze ‘held’, Brian Basco!

Lees ook onze avontuurlijke review.

Runaway 2: The Dream of the Turtle is inmiddels verschenen voor de PC.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    leuk spel altijd die Runaway’s 😀 8)