Genoeg horror en geweld op nieuwe screens F.E.A.R.

F.E.A.R. was er al op de Xbox 360 en de PC, maar een Playstation 3-versie liet nog altijd op zich wachten. Aanvankelijk zou de game direct bij de launch van de PS3 uitgebracht worden, maar er was nog iets meer tijd nodig om alles te optimaliseren. De game heeft hetzelfde verhaal als de versie van de Xbox 360, maar er zal wel een nieuw level en een nieuw wapen worden toegevoegd. Daarnaast kan je met zestien gamers online bezig met de multiplayer en tenslotte zal er een nieuwe speelmodus worden toegevoegd, genaamd ‘Instant action mode’.

Met nog een ruime week te gaan tot de release van F.E.A.R. voorziet uitgever Vivendi ons weer van een paar nieuwe screenshots.

F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) is een first person shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het onverklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee.

[SCREENSHOTS]

F.E.A.R. verschijnt op 20 april voor de PlayStation 3.

  1.   
    HardCoreGamer™'s avatar

    Is dit horror ? 😮
    Ik vind van niet.
    Jullie ? 8)

  2.   
    ChielB's avatar

    De game zelf is een horror-shooter, maar schrikken van screens wordt wat lastig ja. 8)

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja idd van screens schrik je niet zo snel nee en vooral niet als ze een beetje donker zijn maar ja dat hoord bij dit spel wel

  4.   
    B4d33nD's avatar

    Ik heb de game op de pc en de 360 gespeeld en het is echt horror geloof me. Op de PS3 wordt het gewoon weer een vette game!

  5.   
    Bumshakalakabum's avatar

    Zo veel verschil zie je niet tussen de Xbox 360 versie en de Ps3 versie, en ik vaag me af wie deze game nog will spelen..

  6.   
    DarthStrife's avatar

    Valt wel mee eigenlijk qua graphics… ik heb ze mooier gezien eigenlijk…

    Maar dat zal zodra je speelt wel helemaal wegvallen, en gewoon een prima game worden. Right on!! 👿

  7.   
    ChielB's avatar

    Bumshakalakabum schreef, "Zo veel verschil zie je niet tussen de Xbox 360 versie en de Ps3 versie, en ik vaag me af wie deze game nog will spelen.. "

    Deze versie zal ook niet gericht zijn op gamers die F.E.A.R. al op een ander platform hebben gespeeld. Dat lijkt me sowieso niet echt iets wat je snel zult doen…

  8.   
    spysiem's avatar

    lol zie ik nou een splinter cell vision op screen 3 😆

    wel meer screens trouwens…heeft veel weg van double agent multiplayer.. kaal hoofd enz. 😆

  9.   
    Redweed's avatar

    Je schrikt wel soms als je dit speelt. Ik heb de pc versie uitgespeeld. Heel erg mooi spel met alles op high. Heb je alleen wel een fatsoenlijke Grafische kaart voor nodig.(gespeeld op een 8800gts van Asus met 320 mb geheugen) 8)

  10.   
    Gamerdude's avatar

    Whaha moet je dit spel s’avonds spelen met de gordijnen dicht dat is pas erg.. 😛

  11.   
    mastertje's avatar

    lijkt me wel een vette game 8)