De brandende kruistocht gaat door op beelden WoW: The Burning Crusade

Eind vorig jaar werd al bekend gemaakt dat de uitbreiding op de populaire MMORPG World of Warcraft, getiteld The Burning Crusade, uitgesteld werd naar 16 januari. Nog maar een kleine twee weken geduld dus voordat je de nieuwe limiet van level 70 mag gaan bereiken en nieuwe gebieden kunt gaan ontdekken. Om alle fans alvast wat meer in de stemming te brengen en om alle niet-fans nog enthousiast te krijgen, is er vandaag een nieuw stapeltje screenshots uitgebracht.

World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade zullen de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal vinden, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staat te wachten.
Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap zal in The Bruning Crusade ook de levelcap worden verhoogd, eindelijk, van 60 naar 70. Zodra een speler level 60 bereikt heeft zal het een stuk moeilijker worden om naar een volgend level te werken. Het zal zelfs net zo lang gaan duren om van level 60 naar level 70 te komen als van level 1 tot level 60. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren. Behalve deze nieuwe opties zul je ook kunnen kiezen tussen twee nieuwe rassen: de Bloodelfs voor de Horde en de Draenei voor de Allience.

[SCREENSHOTS]

World of Warcraft: The Burning Crusade zal op 16 januari verschijnen voor de PC.

  1.   
    Jawzz's avatar

    Yeeeh! bijna zover, bijna zover
    <---- zeer WoW verslaafd