World of Warcraft patch bevat Black Temple instance

De 2.10 patch voor World of Warcraft zal de Black Temple introduceren die als instance te betreden is. Illidan The Betrayer is de bloeddorstige huisvrouw in deze instance die enkel voor The Burning Crusade bezitters toegankelijk zal zijn. Waarschijnlijk gaat het hier om een hardcore instance die met een grote groep voltooid moet worden. Naast de nieuwe dungeon zal de patch ook vol zitten met updates en fixes en wordt er een nieuwe PvP Arena toegevoegd in The Ruins of Lordaeron. Bovendien zullen de Nether Drakes als flying Epic mount eindelijk hun intrede doen. De patch zal naar waarschijnlijkheid aanstaande woensdag in Europa te downloaden zijn. De Black Temple is in onderstaande trailer te bezichtigen.

World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade vinden de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staat te wachten.

Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap is in The Bruning Crusade ook de levelcap verhoogd, van 60 naar 70. Zodra een speler level 60 bereikt heeft zal het een stuk moeilijker worden om naar een volgend level te werken. Het zal zelfs net zo lang gaan duren om van level 60 naar level 70 te komen als van level 1 tot level 60. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren. Behalve deze nieuwe opties kun je ook kiezen tussen twee nieuwe rassen: de Bloodelfs voor de Horde en de Draenei voor de Allience.

World of Warcraft: The Burning Crusade is inmiddels verschenen voor de PC.

 1.   
  Bub’z's avatar

  hmm, ik vind het er nog steeds niet mooi uitzien ๐Ÿ˜‰
  en die werelden lijken 2 tot 3 keer zo groot..
  nouja, het zal wel leuk zijn ๐Ÿ˜€

 2.   
  Daodan's avatar

  Natuurlijk is het geen Unreal Engine 3 ofzo, je kan hopelijk zelf toch ook wel bedenken waarom? Stel je voor wat er met die servers zou gebeuren met zulke graphics, zoveel activiteit en zรณveel mensen.

 3.   
  Narcist's avatar

  De server heeft maar heel weinig met de graphics te maken. Het enige verschil is naar mijn weten dat de server applicatie wat groter is in filesize, maar that’s it. Het grootste struikelblok vind je bij die client zelf. Niet iedereen heeft een pc goed genoeg om dat lekker snel te kunnen renderen ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Gold_Thunder's avatar

  Het zijn gewoon normale graphics voor een MMORPG! Dus niet zeiken stelletje graphics hoeren!

  BTW: Leuk filmpje! ๐Ÿ˜€

 5.   
  MauriceV's avatar

  Jammer dat ik er niet naar toe kan want ik heb pas lvl 23 en heb de burningcrusade niet maar ja ik ga da ook niet de hardcore dungeon doen want ik wil nog wel rustig kunnen kunne gamen en niet in een grote groep nouja dat kan best leuk worden ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜›

 6.   
  defjam's avatar

  heeft iemand de hele patch notes mischien?

 7.   
  Daodan's avatar

  Hier kun je verder alles vinden: http://www.wow-europe.com/en/info/underdev/testrealm.html

 8.   
  Tom's avatar

  Mooie trailer, ik vind Illidan altijd zo indrukwekkend. ๐Ÿ˜†

 9.   
  patrick123's avatar

  weer echt een monster style ! ๐Ÿ˜€