World of Warcraft krijgt patch 2.4: Fury of the Sunwell

Vandaag is patch 2.4 online gegaan voor World of Warcraft: The Burning Crusade. De patch heeft de naam Fury of the Sunwell en de voornaamste toevoeging is dan ook The Sunwell, een gigantische nieuwe instance die fans kennen van eerdere Warcraft-games. De instance bestaat uit twee delen; één voor vijf spelers en een raid-instance voor 25 spelers. In deze laatstgenoemde zul je onder andere Kil’Jaeden kunnen bevechten, een naam die Warcrafters bekend in de oren moet klinken. Daarnaast zijn er genoeg veranderingen doorgevoerd met de patch. Veel beroepen hebben ingrijpende veranderingen ondergaan en er zijn veel nieuwe quests toegevoegd waar spelers zich mee kunnen vermaken.

Patch 2.4 zal automatisch worden gedownload wanneer je speelt. Alle veranderingen kun je op een rijtje terugvinden in de patch notes. Om alvast een indruk te krijgen van wat je te wachten staat, bekijk je hier de trailer.


World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade vinden de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staat te wachten.

Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap is in The Bruning Crusade ook de levelcap verhoogd, van 60 naar 70. Zodra een speler level 60 bereikt heeft zal het een stuk moeilijker worden om naar een volgend level te werken. Het zal zelfs net zo lang gaan duren om van level 60 naar level 70 te komen als van level 1 tot level 60. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren. Behalve deze nieuwe opties kun je ook kiezen tussen twee nieuwe rassen: de Bloodelfs voor de Horde en de Draenei voor de Allience.

World of Warcraft: The Burning Crusade is inmiddels voor de PC verschenen.

 1.   
  zultrax's avatar

  hadden ze niet beter sneller aan Wrath of The Litch king kunnen werken??? 😉

 2.   
  MauriceV's avatar

  zultrax schreef, "hadden ze niet beter sneller aan Wrath of The Litch king kunnen werken??? 😉 "

  dit is denk ik een patch om de spelers zoet te houden en om ze niet zo veel t elaten klagen dat wotlk wat later uitkomt

  EN **** Ik wil die giga eindbaas (die in het bericht staat vermeld) echt een keer bevechten in de trailer zag die er super cool uit 😆

 3.   
  defjam's avatar

  waarschijnlijk staat er over een paar dagen wel een filmpje op youtube van een mega guild die em al weer hebbe uitgespeeld

 4.   
  Pack Leader's avatar

  Ja op elke server is wel zo’n guild :P. Het is ook niet zo moeilijk als je al T5/T6 hebt he :P.