Veel speeltijd dus ook veel trailers van World of Warcraft: The Burning Crusade

Of je nou iemand bent die het liefst de hele dag alleen maar shooters doet of juist veel liever strategie-games, Blizzard’s World of Warcraft is zonder meer de beste mmo-game allertijden. Het is dus niet gek dat Blizzard de uitbreiding The Burning Crusade heeft ontwikkelt. Vandaag zijn er weer een aantal nieuwe gameplaytrailers verschenen van deze game waarin enkele questlines en rassen worden getoond.


World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade zullen de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal vinden, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staat te wachten.
Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap zal in The Bruning Crusade ook de levelcap worden verhoogt, eindelijk, van 60 naar 70. Zodra een speler level 60 bereikt heeft zal het een stuk moeilijker worden om naar een volgend level te werken. Het zal zelfs net zo lang gaan duren om van level 60 naar level 70 te komen als van level 1 tot level 60. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren.


Klik hier voor een HD-versie van deze trailer.


Klik hier voor een HD-versie van deze trailer.


Klik hier voor een HD-versie van deze trailer.

World of Warcraft: The Burning Crusade is vanaf 11 november te koop voor de PC.

 1.   
  Pack Leader's avatar

  Deze is voor mij zo gauw hij er is.

  GReetigns 😀

 2.   
  n00kie's avatar

  Heel erg vet 😮

 3.   
  TotalPicnic's avatar

  wrm zweven die monstertjes in de laatste trailer?