Nieuwe gameplay-trailer van World of Warcraft: The Burning Crusade

Er zijn al diverse trailers uitgebracht van de add-on van de best verkochte MMO-game World of Warcraft, maar van sommige games krijgen we gewoon nooit genoeg. Ook Blizzard snapt dit en heeft vandaag alweer een nieuwe gameplay-trailer uitgebracht.


World of Warcraft: The Burning Crusade gaat over de eindeloze kruistocht die de Burning Legion voert om Azeroth te vernietigen. In The Burning Crusade zullen de helden van de Alliance en de Horde hun weg door de Dark Portal vinden, waarna ze in Outland belanden. Dit is het thuisland van de Burning Legion waar voor de spelers een flinke lading nieuwe dungeons, raid instances, steden en natuurlijk quests staat te wachten.
Behalve een nieuw verhaal en een nieuw landschap zal in The Bruning Crusade ook de levelcap worden verhoogt, eindelijk, van 60 naar 70. Zodra een speler level 60 bereikt heeft zal het een stuk moeilijker worden om naar een volgend level te werken. Het zal zelfs net zo lang gaan duren om van level 60 naar level 70 te komen als van level 1 tot level 60. Zodra je weer een nieuw level bereikt krijg je natuurlijk weer nieuwe spells, gaan je statistieken omhoog en kun je in nieuwe talents investeren.

World of Warcraft: The Burning Crusade zal vanaf 11 november in de winkels liggen voor de PC.

 1.   
  Krizzle's avatar

  Mooi filmpje, vind de Outland alleen een beetje dor, maar die poort is wel indrukwekkend.

 2.   
  G-Man's avatar

  Die poort zit ook in Warcraft 3, maar dan een stukje kleiner 😛 Best cool om hem nu 1000x groter te zien.

 3.   
  Design's avatar

  Ziet er echt vet uit! 8)

 4.   
  defjam's avatar

  11 nov. duurt niet zow lang meer deze ga ik cker wel halen

 5.   
  snowbob's avatar

  waar is de flying mount? en degene die vloog is gewoon een flight path mount…

 6.   
  DARKSPEAR's avatar

  ik ben 5nov jarig (jay!) dan koop ik een wii maar ook een colectors edition WOW burning crusade ik ben ook verlieft raads es op wie?