Alweer een nieuw packshot van de Nintendo Wii

Eerder al werden er drie packshots van de Nintendo Wii vrijgegeven, nu is er een derde. Het is de boxart van Tony Hawk’s Downhill Jam, die alleen op de Nintendo DS en de Nintendo Wii zal verschijnen. In deze Tony Hawk game is het doel niet meer om opdrachten en de coolste tricks te scoren, maar puur racen van A naar B. Dit betekent niet dat tricks scoren niet meer belangrijk is, integendeel, hoe meer tricks je maakt hoe harder je gaat. Of de Tony Hawk fans dit een verbetering vinden is de vraag, de serie is immers opgezet om de vetste tricks en grinds te maken, maar het kan wel zorgen voor leuke multiplayer races. Nog steeds geld: de trukenkoning wint! Tenminste zolang hij de obstakels op de weg kan blijven ontwijken.
In de Nintendo Wii-versie is het mogelijk om met de Wiimote heen en weer te leunen en hem in een richting te bewegen, zodat je ook daadwerkelijk die kant op zult skateboarden. Het leunen, gecombineerd met het sturen moet ongetwijfeld voor een leuke spelervaring gaan zorgen.

Tony Hawk’s Downhill Jam is een launchtitel voor de Nintendo Wii en zal 8 december verschijnen. Een release voor de Nintendo DS staat voor diezelfde periode gepland.

  1.   
    Nirusu's avatar

    Ziet er netjes uit. 🙂

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    mooie hoes vind alleen dat plaatje niet zo mooi van dat spel

  3.   
    Jackass's avatar

    In die andere staan er echt 3, dus dit is de 4de?