Ninja Gaiden Sigma moordt zich een weg naar de PlayStation 3

Op de valreep van de Tokyo Game Show hebben Tecmo en Team Ninja aangekondigd bezig te zijn met een Ninja Gaiden-titel voor de PlayStation 3. Jawel, Ninja Gaiden, één van de system-sellers voor de oude Xbox, gaat nu ook Sony’s next-generation console aandoen. Dit heeft gamesmagazine Famitsu in haar laatste nummer bekendgemaakt.

Deze titel, Ninja Gaiden Sigma, zal een nog betere game moeten worden dan Ninja Gaiden en Ninja Gaiden: Black al waren. De graphics hebben een flinke oppoetsbeurt gehad richting het HDTV-domein, maar daarnaast bevat het spel ook vele andere wijzigingen. Zo is het orginele spel plus alle extra’s uit Ninja Gaiden: Black aanwezig, plus een hele rits nieuwe levels en een nieuw speelbaar character, Rachel. Ook is het vechtmechanisme op de schop gegaan, waardoor de speler meer invloed krijgt op de bewegingen van Ryu of Rachel. Vermoedelijk krijgt de bewegingssensor van de PlayStation 3-controller hierbij ook een rol.

De game is dus te zien en te spelen op de Tokyo Game Show, die begint aankomende vrijdag en duurt van 22 tot en met 24 september. We zullen dus spoedig meer te horen krijgen van deze aankomende topper.

  1.   
    dummy006's avatar

    nou, dat is nou nog eens een anti climax 🙁

  2.   
    Rhemme's avatar

    Niet leuk voor de Xbox 360-bezitters natuurlijk, maar een hele nieuwe game is het niet. Dus het is in mijn ogen alleen maar goed dat des te meer mensen van deze topper kunnen genieten.

  3.   
    dummy006's avatar

    tja daar heb je wel een punt. het origineel was namelijk een erreg vet spel 😀

  4.   
    Rhemme's avatar

    Jah kijk als er nou een hele nieuwe Ninja Gaiden zou komen, en die was PlayStation 3-exclusief, dan was dat een grote domper geweest. Maar Xbox 360 bezitters douwen Ninja Gaiden: Black in hun console hebben hebben bijna dezelfde game. Bijna.

  5.   
    G-Man's avatar

    Als je nooit een Xbox gehad hebt maar nu wel een X360 hebt (zoals ik) is het wel zwaar k*t als dit een exclusive zou worden voor de PS3…

  6.   
    Nirusu's avatar

    Awesome.