Alweer twee buitenaardse trailers van Half-Life 2: Episode Two

Hoewel de release eigenlijk nog lang niet in zich is, is de promotie rond Half-Life 2: Episode Two nu echt in alle hevigheid losgebarsten. Vandaag hebben we alweer twee geweldig mooie gameplayfilmpjes voor jullie in petto, ditmaal getiteld ‘Death From Above’ en ‘Countryside Rampage’.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder zullen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol spelen. De game zal zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral afspelen in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (de grote robotspinnen) zullen daardoor ook wat uitgebreider en massaler zijn dan voorheen.
Verder krijg je in Episode Two te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels. Een andere toevoeging aan de game is de Strider Buster. Over dit nieuwe wapen zijn nog weinig details prijs gegeven, maar het doel van deze gadget moge duidelijk zijn.

De eerste trailer, ‘Death from Above’, is 15MB groot en in een gewone en een High Definition versie te bekijken, die driemaal zo groot is. ‘Countryside Rampage’ hebben we hier voor je in de vorm van 27MB, en hier een scherpere versie van 79MB.

Half-Life 2: Episode Two zal naar verwachting eind februari 2007 verschijnen.

  1.   
    Rock-in's avatar

    YaY een nieuw wapen 🙂 Zal wel een giga-raketwerper zijn ofzow