Problemen na Steamupdate snel te verhelpen

Zul je net zien: komende week verschijnt Half-Life 2: Episode Two en dan scheidt Steam er na een update ineens mee uit! Het is een aantal Steamgebruikers al overkomen: het spelletjesplatform zegt dat er geen verbinding is met internet, terwijl je wel gewoon kunt surfen op internet.

Enkele bezoekers van het Steamforum hebben echter ook al een oplossing gevonden: zoek op je computer naar het betand ‘clientregistry.blob’ en verwijder deze. Moeilijker dan dat is het niet.

Episode Two gaat verder waar de eerste stopte. Alyx blijkt nog in leven te zijn en verder zullen de Vortigaunts (de behulpzame aliens) een belangrijke rol spelen. De game zal zich, in tegenstelling tot de eerste episode, vooral afspelen in grote, uitgestrekte gebieden. De gevechten met de Combine (de slechte aliens) en de Striders (de grote robotspinnen) zullen daardoor ook wat uitgebreider en massaler zijn dan voorheen.

Verder krijg je in Episode Two te maken met een nieuwe tegenstander: de Hunter. Dit is een soort mini-Strider die naast een behoorlijke snelheid ook nog eens beschikt over een flinke voorraad kogels. Een andere toevoeging aan de game is de Strider Buster. Over dit nieuwe wapen zijn nog weinig details prijs gegeven, maar het doel van deze gadget moge duidelijk zijn.

Als Steam verder blijft werken, dan zal op 10 oktober om 00:00 uur PST de game unlocked worden. De winkelversie zal op 12 oktober in de schappen liggen.

  1.   
    Deadstriker's avatar

    Steam weer.. 😕

  2.   
    Darkknight's avatar

    Stryker schreef, "Steam weer.. 😕 "

    idd maar is er dan geen manier met een andere update om die fout the fixe?????

  3.   
    Neolite's avatar

    ik had er ook last van 🙁 , had ergens gelezen wat je moest doen, dus 8)

  4.   
    firro's avatar

    Source Engine, owned alle engines.

  5.   
    blackzion's avatar

    toch bedankt om dit probleem te posten heb het nog niet gekregen maar als ik het krijg weet ik nu zeker wat ik moet doen. 😉

  6.   
    NaabSchaap's avatar

    wist ik al, dit is namelijk heel lang al zo 😉

  7.   
    Deadstriker's avatar

    firro schreef, "Source Engine, owned alle engines."

    Neen man!, die engine zit vol bugs.. 😆

  8.   
    Kostya's avatar

    Steam heeft best vaak problemen maar ze fixen het ook altijd snel dus geen probleem..

  9.   
    ps3 gek's avatar

    ik heb steam ooit verkeerd geinstaleerd en kan het nou niet meer verwijderen:(