Begin je eigen sloopbedrijf in World in Conflict

Heb je altijd al je eigen sloopbedrijf gewild? Of vind je dingen verwoesten gewoon een zeer leuke bezigheid? Check dan vooral de nieuwe screens van World in Conflict. Massive Entertainment heeft vandaag namelijk weer een aantal screens vrijgegeven van deze veelbelovende RTS-game. Vooral de massale, destructieve elementen uit de game komen op de beelden duidelijk naar voren. Als extraatje is ook nog een screen van enige tijd terug geplaatst, gewoon omdat die nucleaire paddestoel wel erg mooi gemaakt is.

World in Conflict belooft de next generation van strategy-games te worden, compleet met volledig verwoestbare 3D-omgevingen, team-based multiplayer en een focus op snelle, doeltreffende gevechten. Het verhaal schotelt je een authentiek Koude Oorlog-scenario voor, waarin de Berlijnse Muur nooit gevallen is. Het is 1989 en de Sovjet-troepen banen zich een weg door Europa. De NAVO is zeer terughoudend en komt pas in actie zodra er een overweldigende invasie plaats vindt van het Amerikaanse grondgebied. Jij speelt in deze situatie een field commander en je hebt de leiding over de meest krachtige militaire machines ter wereld in een missie om de Amerikaanse steden weer te heroveren.

[SCREENSHOTS]

World in Conflict zal in het tweede kwartaal van 2007 verschijnen voor de PC.

 1.   
  defjam's avatar

  deze screens heb ik al een keer hier gezien altans enkele wel ๐Ÿ˜•

 2.   
  ChielB's avatar

  Zoals vermeld: het laatste plaatje is inderdaad een oude bekende, maar omdat hij wel erg mooi is, is die als extraatje nog toegevoegd.

  De rest is gewoon volledig nieuw! 8)

 3.   
  viceroy's avatar

  ik zal hier wel plezier in beleven ๐Ÿ˜€

 4.   
  Design's avatar

  Wow, nice! ๐Ÿ˜ฎ Ziet er echt een topgame uit. Zal je wel een sterke PC voor nodig hebben.

 5.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Zker wel sloperij ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Fawaka-W's avatar

  vette grafix!!!

 7.   
  just_chris's avatar

  hmz, zo te zien moet ik weer veel geld in de game industrie pompe ๐Ÿ˜›