Vijfde patch uitgebracht voor World in Conflict

World in Conflict is alweer aan haar vijfde patch toe. Deze patch zal een aantal bug- en balansproblemen oplossen en zal ook de mogelijkheid van team-stacking (teamvorming) tegengaan. De patch zal automatisch worden gedownload en geinstalleerd als gebruikers inloggen op Massgate. Voor verdere details kun je op de site kijken.

World in Conflict belooft de next generation van strategy-games te worden, compleet met volledig verwoestbare 3D-omgevingen, team-based multiplayer en een focus op snelle, doeltreffende gevechten. Het verhaal schotelt je een authentiek Koude Oorlog-scenario voor, waarin de Berlijnse Muur nooit gevallen is. Het is 1989 en de Sovjet-troepen banen zich een weg door Europa. De NAVO is zeer terughoudend en komt pas in actie zodra er een overweldigende invasie plaats vindt van het Amerikaanse grondgebied. Jij speelt in deze situatie een field commander en je hebt de leiding over de meest krachtige militaire machines ter wereld in een missie om de Amerikaanse steden weer te heroveren.

World in Conflict ligt sinds september in de winkels voor PC en zal volgend jaar ook uitkomen op de Xbox 360.

 1.   
  Kaassouffl3's avatar

  Dan zitten er wel heel veel fouten in:P

 2.   
  VanishNL's avatar

  ”kaassouffl3″ schreef, "Dan zitten er wel heel veel fouten in:P"

  dacht ik ook meteen toen ik het zag staan ๐Ÿ˜†

 3.   
  Neolite's avatar

  het is niet zozeer dat er heel veel fouten in de game zaten, het zijn vooral de dingen die de maker van WIC niet helemaal goed vond werken, zelf merk je er niks van en zitten er bijna ook geen bugs in ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Kaassouffl3's avatar

  neolite schreef, "het is niet zozeer dat er heel veel fouten in de game zaten, het zijn vooral de dingen die de maker van WIC niet helemaal goed vond werken, zelf merk je er niks van en zitten er bijna ook geen bugs in ๐Ÿ˜‰ "

  Als ze dat dan vinden. Waarom deden ze het dan niet gelijk anders? Ik bedoel als je 5 patches maakt. dan was je het er dus niet zo mee eens hoe je game in elkaar zit.

 5.   
  mastertje's avatar

  misschien omdat ze wel dachten dat het goed zo werken maar dat het blijkbaar niet echt super werkt ๐Ÿ˜‰

 6.   
  Neolite's avatar

  kaassouffl3″][quote=”neolite schreef, "het is niet zozeer dat er heel veel fouten in de game zaten, het zijn vooral de dingen die de maker van WIC niet helemaal goed vond werken, zelf merk je er niks van en zitten er bijna ook geen bugs in ๐Ÿ˜‰ "

  Als ze dat dan vinden. Waarom deden ze het dan niet gelijk anders? Ik bedoel als je 5 patches maakt. dan was je het er dus niet zo mee eens hoe je game in elkaar zit.[/quote]

  als jij een spel ziet dan had jij er soms toch ook bepaalde dingen liever anders gezien ๐Ÿ˜‰
  bij strategie spellen is het gebruikelijk dat er veel patches uitkomen, er word namelijk veel ” getweaked” of ”ge-finetuned”

 7.   
  Gerjann's avatar

  neolite schreef, "

  ”kaassouffl3″ schreef, "[quote=”neolite”]het is niet zozeer dat er heel veel fouten in de game zaten, het zijn vooral de dingen die de maker van WIC niet helemaal goed vond werken, zelf merk je er niks van en zitten er bijna ook geen bugs in ๐Ÿ˜‰ "

  Als ze dat dan vinden. Waarom deden ze het dan niet gelijk anders? Ik bedoel als je 5 patches maakt. dan was je het er dus niet zo mee eens hoe je game in elkaar zit."

  als jij een spel ziet dan had jij er soms toch ook bepaalde dingen liever anders gezien ๐Ÿ˜‰
  bij strategie spellen is het gebruikelijk dat er veel patches uitkomen, er word namelijk veel ” getweaked” of ”ge-finetuned”[/quote]

  heb spel ook wat is er verkeerd aan dan?? Vind het trouwens egt geen mooi spel..het is gewoon niet leuk en missies lijken veel op elkaar en zo uitgespeeld alleen de artillerie is geweldig! maar vind het egt tegen valen de game!! ๐Ÿ˜ก

 8.   
  Darkknight's avatar

  ik moet deze game nog kope maar de reacties hier zijn niet super

 9.   
  Sacul's avatar

  Darkknight schreef, "ik moet deze game nog kope maar de reacties hier zijn niet super"

  Het is echt een vette game hoor. Fantastische graphics, fijne besturing en mooie Multiplayer. Ja, je moet er alleen wรฉl van houden. Maar het is zeker een top game.

 10.   
  Spook's avatar

  Dit is een hele vette game, ik heb dit spel zeker al 50 uren gespeeld. Vooral met een aantal vrienden over de LAN spelen is dit spel geweldig!