Binnenkort gratis multiplayer map voor World in Conflict

World in Conflict, een game die next-gen ervaringen met het strategie-genre moet bieden, heeft al veel moois laten zien. Grote atoomwolken, heftige explosies en mooie omgevingen kwamen al langs in vele trailers en ook de screens mochten er steeds wezen. Inmiddels is de PC al voorzien van World in Conflict en is het wachten op de Xbox 360-versie…

Nadat eerder deze week al een Mod-kit gelanceerd werd, maakt ontwikkelaar Massive Entertainment vandaag bekend dat we binnenkort een nieuwe multiplayer map kunnen verwachten. De nieuwe map, genaamd Countryside, is gemaakt voor het speltype Domination en om het feest helemaal compleet te maken: de map zal geheel gratis te downloaden zijn.

World in Conflict belooft de next generation van strategy-games te worden, compleet met volledig verwoestbare 3D-omgevingen, team-based multiplayer en een focus op snelle, doeltreffende gevechten. Het verhaal schotelt je een authentiek Koude Oorlog-scenario voor, waarin de Berlijnse Muur nooit gevallen is. Het is 1989 en de Sovjet-troepen banen zich een weg door Europa. De NAVO is zeer terughoudend en komt pas in actie zodra er een overweldigende invasie plaats vindt van het Amerikaanse grondgebied. Jij speelt in deze situatie een field commander en je hebt de leiding over de meest krachtige militaire machines ter wereld in een missie om de Amerikaanse steden weer te heroveren.

Wil je meer weten over World in Conflict? Check dan snel onze review!

World in Conflict is inmiddels verschenen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt begin 2008.

 1.   
  bubelss's avatar

  coewl dat is mooi mee genomen jammer dat ik het net niet draai ๐Ÿ™ maar daarom kan ik hem wel downloade ๐Ÿ˜›

 2.   
  Sacul's avatar

  Ik vind het ook niet meer dan normaal zo’n gratis map. Beetje support kun je toch wel verwachten. ๐Ÿ™‚

 3.   
  Gerjann's avatar

  world in conflict vind ik geen goede game ๐Ÿ™ alleen de artillerie is zo fucking mooooi ๐Ÿ˜€