Flitsende screens Timeshift nog net op tijd

TimeShift, ontwikkeld door Saber Interactive, is een FPS waarin je de totale controle krijgt over de tijd. Daar waar de huidige generatie FPS-games genoegen neemt met tijdsvertraging, gaat TimeShift een stap verder. Wat heet: twee stappen! In TimeShift kun je namelijk in slow-motion bewegen, de tijd stopzetten en, als dat allemaal niet genoeg is, de tijd terugdraaien. Deze mogelijkheden om de tijd te manipuleren zullen niet slechts gadgets zijn, maar ze vormen een essentieel onderdeel van de gameplay, die je hard nodig hebt om diverse puzzels op te kunnen lossen en je missies tot een goed einde te brengen.
Vandaag zijn er, nog net voor de snel naderende release, weer een aantal nieuwe screenshots uitgekomen van deze game.

Het is niet de toekomst, maar het verleden dat zal veranderen in TimeShift. De wereld zoals we die kennen zal uit de geschiedenis gewist worden, alsof het nooit heeft bestaan. Zelfs ons eigen geheugen zal verdwijnen. Onze voorouders zullen nooit geboren worden en ons bestaan zal niets meer zijn dan een vage droom in een andere dimensie. Dit scenario lijkt onoverkomelijk te zijn. Toch is er hoop voor ons, voor onze kinderen en voor onze toekomst: die hoop ben jij! Het bestaan van de mensheid rust in jouw handen.

Het is het jaar 2025, jij bent de beroemde en pas gepensioneerde kolonel Michael Swift. Je hebt onlangs je dochtertje verloren bij een tragisch busongeluk. Depressief en wanhopig als je bent om aan de ellende te ontsnappen, ga je in op een aanbod van de regering. Jouw taak is het testen van twee high-tech uitvindingen, een Quantum Suit waarmee je de tijd kunt controleren en een tijdmachine genaamd Chronomicon. Voor een kort experiment word je naar het jaar 1900 gestuurd. Als je weer terug bent in 2025 blijkt dat de wereld ongekend veranderd is en dankzij jouw kennis over het werkelijke tijdsverloop, ben je ineens staatsvijand nummer één. Aan jou de taak om alles weer recht te zetten en uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor al deze ellende.

[SCREENSHOTS]

TimeShift zal op 8 september uitkomen voor de PC en Xbox360.

 1.   
  n00kie's avatar

  Ziet er eght goed uit lekker bloederig 😉

 2.   
  japo16's avatar

  het lijkt wel wat ss2 achtig 😀

 3.   
  meatball's avatar

  wanneer komt deze uit???? lijkt me stoer namelijk, al was de demo niet egt goed marja

 4.   
  ChielB's avatar

  Onderaan staat al dat de game op 8 september zal uitkomen.
  En vergeet niet dat de demo al in maart uitkwam. Ze zijn niet voor niets nog een flinke periode bezig geweest met ontwikkelen…..

 5.   
  Rijstekorrel's avatar

  lijkt me ook een vet spel