Ook PC voorzien van multiplayer demo TimeShift

TimeShift blijft toch wel een opmerkelijke game. Vorig jaar verschenen al diverse demo’s en de game leek zo goed als in de winkels te liggen, totdat Atari niet meer verder wilde met de game en uitgever Vivendi de touwtjes in handen kreeg. De game ging volledig op de schop, kreeg next-gen graphics, een verbeterd verhaal en ook de levels werden grondig aangepakt.

Nadat we eerder al een multiplayer demo op Xbox Live zagen verschijnen is het nu tijd voor de PC-versie van dezelfde demo. Deze versie is ongeveer 1GB groot en is onder andere hier te downloaden

Het is niet de toekomst, maar het verleden dat zal veranderen in TimeShift. De wereld zoals we die kennen zal uit de geschiedenis gewist worden, alsof het nooit heeft bestaan. Zelfs ons eigen geheugen zal verdwijnen. Onze voorouders zullen nooit geboren worden en ons bestaan zal niets meer zijn dan een vage droom in een andere dimensie. Dit scenario lijkt onoverkomelijk te zijn. Toch is er hoop voor ons, voor onze kinderen en voor onze toekomst: die hoop ben jij! Het bestaan van de mensheid rust in jouw handen.

Het is het jaar 2025, jij bent de beroemde en pas gepensioneerde kolonel Michael Swift. Je hebt onlangs je dochtertje verloren bij een tragisch busongeluk. Depressief en wanhopig als je bent om aan de ellende te ontsnappen, ga je in op een aanbod van de regering. Jouw taak is het testen van twee high-tech uitvindingen, een Quantum Suit waarmee je de tijd kunt controleren en een tijdmachine genaamd Chronomicon. Voor een kort experiment word je naar het jaar 1900 gestuurd. Als je weer terug bent in 2025 blijkt dat de wereld ongekend veranderd is en dankzij jouw kennis over het werkelijke tijdsverloop, ben je ineens staatsvijand nummer één. Aan jou de taak om alles weer recht te zetten en uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor al deze ellende. Verder zal TimeShift ook beschikken over een online multiplayer, waarin je met zestien andere gamers kunt strijden.

Wil je meer weten over TimeShift? Check dan snel onze tijdloze review!

TimeShift is inmiddels uitgebracht voor de PC en Xbox 360. De PS3-versie volgt op 15 december.

 1.   
  NLkevvNL's avatar

  ajoh.. moet makkelijk werke op men pc..:P

 2.   
  BartG's avatar

  Ben benieuwd hoe het is, zou je ook in de multiplayer de tijd langzaam kunnen laten lopen? 😆 😛

 3.   
  bubelss's avatar

  vet zou je dan ook de tijd kunnen stoppen lekker oneerlijk dan 😛

 4.   
  Bello 2185's avatar

  bubelss schreef, "vet zou je dan ook de tijd kunnen stoppen lekker oneerlijk dan 😛 "

  Als iedereen tegelijk de tijd stopt krijg je een zwart gat en is alles weg!! 😛

 5.   
  )GN(-Erik's avatar

  Wordt denk ik net als FEAR. In de midden van de map ligt een powerup en als je die pakt kan je tijdelijk alles met tijd en zo doen 8)

 6.   
  wout130's avatar

  is wel een vet spel heb de singelplayer eal uitgespeeld. alleen ik had toch beter verwacht eerlijk gezecht.

 7.   
  matthijs 2088's avatar

  Bello 2185″][quote=”bubelss schreef, "vet zou je dan ook de tijd kunnen stoppen lekker oneerlijk dan 😛 "

  Als iedereen tegelijk de tijd stopt krijg je een zwart gat en is alles weg!! 😛
  [/quote]

  lol 😆