Vanaf vandaag downloadbaar map pack TimeShift beschikbaar

Heb je al genoeg van de oude multiplayer levels in TimeShift? Dan heb je geluk, want Sierra heeft vandaag een nieuw, gratis levelpakket op zowel PlayStation Network als Xbox Live gezet. Het map pack bevat vijf nieuwe multiplayer levels waarin als vanouds geknald kan worden in TimeShift stijl, zonder enkele kosten.

Voor meer informatie over het map pack kun je altijd de officiële site een bezoekje geven.

Het is niet de toekomst, maar het verleden dat zal veranderen in TimeShift. De wereld zoals we die kennen zal uit de geschiedenis gewist worden, alsof het nooit heeft bestaan. Zelfs ons eigen geheugen zal verdwijnen. Onze voorouders zullen nooit geboren worden en ons bestaan zal niets meer zijn dan een vage droom in een andere dimensie. Dit scenario lijkt onoverkomelijk te zijn. Toch is er hoop voor ons, voor onze kinderen en voor onze toekomst: die hoop ben jij! Het bestaan van de mensheid rust in jouw handen.

Het is het jaar 2025, jij bent de beroemde en pas gepensioneerde kolonel Michael Swift. Je hebt onlangs je dochtertje verloren bij een tragisch busongeluk. Depressief en wanhopig als je bent om aan de ellende te ontsnappen, ga je in op een aanbod van de regering. Jouw taak is het testen van twee high-tech uitvindingen, een Quantum Suit waarmee je de tijd kunt controleren en een tijdmachine genaamd Chronomicon. Voor een kort experiment word je naar het jaar 1900 gestuurd. Als je weer terug bent in 2025 blijkt dat de wereld ongekend veranderd is en dankzij jouw kennis over het werkelijke tijdsverloop, ben je ineens staatsvijand nummer één. Aan jou de taak om alles weer recht te zetten en uit te zoeken wie verantwoordelijk is voor al deze ellende. Verder zal TimeShift ook beschikken over een online multiplayer, waarin je met zestien andere gamers kunt strijden.

Voor een indruk van dit spel lees je onzereview of check je de multiplayer demo.

  1.   
    Soviet OsakaHugger's avatar

    Sweet 😆